2777
2789
عنوان

یه اتفاق عحیب واسه خواهرم افتاده خانمای باردار نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 67 پست
بعد خواهر من میگه دیدم صدای در اومده که بسته شده.دیگه گفته حس کردم که داره به نظرم میاد اما نه این ص ...

خواب گردی کرده

برای خیلی از بچه ها اتفاق می افته 

ذهنش تماما خواب بوده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد خواهر من میگه دیدم صدای در اومده که بسته شده.دیگه گفته حس کردم که داره به نظرم میاد اما نه این ص ...

شآید بچه خواب دیده  بوده.

اما خواهرت اینا نباید در خونه رو قفل کنن؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

مگه شب درو قفل نمیکنن؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مگه سال اوله ک تو این خونه هستن.تکرارم هم شده؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بجان مادرم فیک نیست یهو زد به سرم بیام ببینم کسی تجربه داره

دیگه اینقدر تایپک فیک زدن توی نی‌نی‌سایت باید قسم خورد😂

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من باردارم مخصوصا اومدم..مهیج دوس دارم😅

میدونستی این قبیل از هیجان ها خوب نیس 

ادرنالین در بارداری زیاد نباید ترشح بشه خطرناکه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خواب گردی کردهبرای خیلی از بچه ها اتفاق می افته ذهنش تماما خواب بوده

این اتفاق تا حالا یبارم واسش نیفتاده.

وقتی پدر و مادرش میگیرنش و میارنش تو جاش میگه شماها که به من دست نزدین من الان خودم اومدم اینجا.

وقتی باهاشون حرف میزنه میگه اصلا شما نیومدین پیشم من خودم اومدم.

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

شاید دختر بچه خاب بوده.تو خاب بیداری  رفته بیرون

پسر منم کوچیکتر بود گاهی همینجور تو خواب راه میرف

الان خوب شده

یهو نصفه شب پامیشد میرفت تو پذیرایی...

یا بلند میشد یسری کارهای عجیب میکرد!حرف میزد....

استرس زیاد یکی از علتهاشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.