2777
2789
عنوان

بنظرتون قدم بعدی این آقا چیه

151 بازدید | 23 پست

دیشب تاپیک زدم ک از یک مغازه حضوری ۳۰ م تومن خرید کردیم این آقا گفت برید تا فردا بعدازظهر میفرستم...

سرتونو درد نیارم خلاصه هی امروز فردا کرد و گوشیش ج نداد. حالا امروز رفتیم مغازه ش بسته بود. از کسبه های دیگه سوال کردیم گفتن دیشب اومد مغازه رو جمع کرد رفت کلی هم شاکی داشتن و کلی دعوا شده بود...

خلاصه

شماره ی شخص دیگه رو بهمون دادن ک ایشون ادعا میکنه ک اون آقا ک سر ما کلاه گذاشته شاگردش بوده و بعدش هم گفت فردا یا خریدتان رو واستون میفرستم یا پولتون برمیگردونم...

من چشمم آب نمیخوره اصلا. بنظرتون قصدش چیه؟

دلم میخواد بلند بلند گریه کنم🥲

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود 

مغازه دارا نوبت خودشون ک میرسه از صد تومن نمیگذرن بعد از مشتری چه خواسته ها دارن پول بده جنس رو بعدا بدن

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

قصدش چیه؟دزده طرف

خب یعنی اینکه هی زنگ میزنه و میگه ب ارواح پدرم فردا یا میفرستم یا پولتون میدم همش دروغه؟ میگه اون آقا ک شما ازش خرید کردی شاگردم بوده... میگه من خودم کلی باهاش دعوا کردم

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
الهی بگردم سریع شکایت کنین دستتون به جایی بند باشه چی خریدین حالا

میدونی احساس میکنم توی فیلم سینمایی ام گیر آدمهای بدجنس افتادم😭😭😭تی وی خریدیم خیر سرمون خیلی خیلی خیلی حس بدیه اصلا نمیشه توصیفش کرد😭

خب چرا همون موقع خریداتو نبردی

گگفت باید نصاب بیاره نصب کنه گارانتی کنه

واییی چقد بدددد

خیلی خیلی حس بدیه االان دادم گریه میکنم حالم خیلی بده😭

خیلی خیلی حس بدیه االان دادم گریه میکنم حالم خیلی بده😭

فک کن با کلی ذوق چیزی بگیره اینطوری بشه بگو یا برام میفرستید تا فردا یا شکایت میکنم اگ فرستاد ک خوب اگ ن ک شکایت کنید خب

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
شکایت کنین سریع حداقل چیزی شد پولتونو بگیرین🥲🥲

پپولمون از کی بگیریم آخه. اون آقا ک ازش خریدیم ک اصلا ج نمیده. این یکی هم ک ادعا داره صاحب کارشه امروز جواب میده ولی مطمئنم از فردا صبح اینم در دسترس نیست