2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت جیغ نزدی؟ نترس چیزی نمیشه بچه تا بزرگ بشه هزاران چالش قرار تجربه کنه همین که بغل مامانش بیاد اروم میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خودت جیغ نزدی؟ نترس چیزی نمیشه بچه تا بزرگ بشه هزاران چالش قرار تجربه کنه همین که بغل مامانش بیاد ار ...

نه من جیغ نزدم ولی فک کردم چیزی افتاده روش خیلی ترسیدم بخدا هنوز ترسه تو جونمه انگار

ممنونم ازتون آره یادش رفت ولی گفتم رو مغز و ذهنش تاثیر نزاره یا طوریش نشه خودم بیشتر ترسیدم هنوز دلم ...

این استرسی که داری بدتر از اون ترسه 

اصلا نگران نباش طوری نمیشه خدا مراقبه😘

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نه من جیغ نزدم ولی فک کردم چیزی افتاده روش خیلی ترسیدم بخدا هنوز ترسه تو جونمه انگار

پیش میاد دختر خودتو اذیت نکن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تیکه اهن داغ کن بعد کنار صورتش بزار تو اب مقداری از اب رو بهش بده ودست وپاشو بمال بااب بقیشو بنداز تو کوچه یا خیابون غروب انجامش بده چون وقتی بچه بترسه ممکنه تب کنه یا شب موقعه خواب جیغ بکشه  کم غذا بشه و.....

اللهم صل علی محمد و آل محمد