2777
2789
عنوان

یه اتفاق عحیب واسه خواهرم افتاده خانمای باردار نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 67 پست

واویلا

خب

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول قسم بخور تایپک فیک نیست تا بعدش ببینم چی میشه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بعد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بعد خواهر من میگه دیدم صدای در اومده که بسته شده.

دیگه گفته حس کردم که داره به نظرم میاد اما نه این صداهه ادامه داشته.

یهو صدای در پذیرایی میاد...

خواهرمم میترسه و به شوهرش میگه پاشو که یکی تو خونس.

وقتی پامیشن سریع میرن بیرون بدون اینکه متوحه بشه دخترش کنارش نیست میبینه دخترش سرش پایینه و میگه شما الان که توی کوچه بودین و به منم گفتین بیا منم اومدم تو کوچه.

بعد مامان رفته توی راهرو بعد بهم گفتین برو تو خونه و بچه حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بیرون کوچه بوده و اینا.

میگه من که از خواب پا شدم تمام لامپا روشن بوده...

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....