شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 عنوان کتاب هری پاتر و زندانی ازکابان 286 بازدید | 65 پست کسی خونده؟چطوره؟اینم بگم من هیچ فیلمی از هری پاتر رو ندیدم بنظرتون جالبه؟با توجه به محبوبیتش حتما میخوندم ولی کتابش خیلیییی حجیمه. برا همین گفتم نظر بقیه رو راجبش بدونم لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱 1404/04/23 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قورباقه_خوشگل عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4148 فیلمش جذابتره ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾|🫧🌜big goals|
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2840 اینی که گفتی کتاب سومشه باید از کتاب اول شروع کنی کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 فیلمش جذابتره خب طولانیه.حوصلم نمیکشه فیلمای طولانی ببینم لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 اینی که گفتی کتاب سومشه باید از کتاب اول شروع کنی واقعا؟اولی چیه؟به چه ترتیبیه؟ممنون میشم بگین لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7734 قطعا حسرت میخوری که چرا زودتر هری پاتر و شروع نکردیدعشقه عشق یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 قطعا حسرت میخوری که چرا زودتر هری پاتر و شروع نکردیدعشقه عشق بالاتر گفتن فیلمش جذابتره.. بنظرت از کتاب خوندن شروع کنم هم لذت میبرم؟ لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2840 واقعا؟اولی چیه؟به چه ترتیبیه؟ممنون میشم بگین کتاب اول هری پاتر و سنگ جادو دوم هری پاتر و حفره اسرارآمیز سومیش همین زندانی آسکابان چهارم فکر کنم هری پاتر و محفل ققنوس هری پاتر و شاهزاده دورگه هری پاتر و یادگاران مرگ تمام کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2840 بالاتر گفتن فیلمش جذابتره.. بنظرت از کتاب خوندن شروع کنم هم لذت میبرم؟ اصلاً کتاباشو خوندم هم فیلماشو دیدم کتاب یه چیز دیگه است انقدر جزئیات و داستانا توش هست که اصلاً توی فیلم به اونا پرداخته نشده کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 کتاب اول هری پاتر و سنگ جادو دوم هری پاتر و حفره اسرارآمیز سومیش همین زندانی آسکابان چهارم فکر کنم ه ... خیلییییی ممنونم عزیزمالان اینو بخونم نصفه نیمه میفهمم؟؟؟کتاب جیم دگمه رو خوندین؟ لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 از جلد اول (هری پاتر و سنگ جادو) شروع کنید اها نمیدونستم اینطوریه.چون یه نگاه به صفحه اول کتاب انداختم ادامه ی چیزی بنظر نمیرسید.. از اول شروع به توضیح شخصیت هری کرده بودممنون لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7734 بالاتر گفتن فیلمش جذابتره.. بنظرت از کتاب خوندن شروع کنم هم لذت میبرم؟ ببین اگه تخلیت خوبه و میتونی خوب تصویر سازی کنی با کتاب شروع کناکثرا فیلم دیدن من کتاب خواندم مشکلی نداشتمولی پیشنهادم فیلمه پاترهد اصیل جفتشو میبنه یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2840 خیلییییی ممنونم عزیزمالان اینو بخونم نصفه نیمه میفهمم؟؟؟کتاب جیم دگمه رو خوندین؟ نه نه هر چیزی از اول شروع کن از وسط که چیزی نمیفهمی از داستان این کتابی که گفتی نخوندم ولی خیلی کتابهای فانتزی خوندم نارنیا گیم آف ترونز و ارباب حلقهها و سیلماریلیون هم کتابهای قشنگین کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9846 اصلاً کتاباشو خوندم هم فیلماشو دیدم کتاب یه چیز دیگه است انقدر جزئیات و داستانا توش هست که اصلاً توی ... خیلی ممنونم عزیزمکتاب جیم دگمه از میشل انده رو خوندین؟ لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱