2777
2789
عنوان

کتاب هری پاتر و زندانی ازکابان

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 65 پست
ببین اگه تخلیت خوبه و میتونی خوب تصویر سازی کنی با کتاب شروع کناکثرا فیلم دیدن من کتاب خواندم مشکلی ...

اهاا که اینطور، ممنون بابت راهنماییت عزیزم 

واقعا به یه چیزی نیاز داشتم تو زندگیم که بهش علاقمند بشم و زندگی بهم بیشتر خوش بگذره😁چی بهتر ازین که اون یه کتاب باشه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

اها نمیدونستم اینطوریه.چون یه نگاه به صفحه اول کتاب انداختم ادامه ی چیزی بنظر نمی‌رسید.. از اول شرو ...

به این ترتیب کتابارو باید بخونید:

هری پاتر و سنگ جادو 

هری پاتر و تالار اسرار 

هری پاتر و زندانی آزکابان 

هری پاتر و جام آتش 

هری پاتر و محفل ققنوس 

هری پاتر و شاهزاده دورگه 

هری پاتر و یادگاران مرگ 

من به شخصه به عنوان کسی که ۴ ۵ بار تک تک کتابای هری‌پاتر رو خوندم به شدت توصیه ش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه هر چیزی از اول شروع کن از وسط که چیزی نمی‌فهمی از داستان این کتابی که گفتی نخوندم ولی خیلی کتا ...

باشه عزیزم

لطف کردی

به این ترتیب کتابارو باید بخونید:هری پاتر و سنگ جادو هری پاتر و تالار اسرار هری پاتر و زندانی آزکابا ...

خلییی لطف کردید واقعا ممنونم 

کتاب جیم دگمه از میشل انده رو خوندین؟

خوشبحالت ندیدی برو ببین فیلمشو من فیلمشو دیدم دیگه اصلا ب کتاباش علاقه ندارم شاید ۳۰ باری بشه فیلمشو ...

چن باری تصمیم گرفتم ببینم و حتی دانلود کردم ولی دیدم خیلی طولانیه حوصلم نکشید شروع کنم

اهاا که اینطور، ممنون بابت راهنماییت عزیزم واقعا به یه چیزی نیاز داشتم تو زندگیم که بهش علاقمند بشم ...

تست یادت نره ببینیم تو کدوم گروه میگفتی

من ریونکلاو بودم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خوشبحالت ندیدی برو ببین فیلمشو من فیلمشو دیدم دیگه اصلا ب کتاباش علاقه ندارم شاید ۳۰ باری بشه فیلمشو ...

کدوم گروهی ؟؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
تست یادت نره ببینیم تو کدوم گروه میگفتیمن ریونکلاو بودم

مدیونی فک کنی فهمیدم چی گفتی😁