2777
2789
عنوان

قطعی آب امروز تهران

1921 بازدید | 20 پست

امروز تهران البته منطقه ای ک ما میشینیم آب از ساعت ۳ونیم بعدازظهر تا ۱۱ونیم شب ب طور کامل قطع بود الانم ک اب اومده فشارش ب شدت پایینه،. و ماهایی ک طبقات بالا هستیم ب زور یکم آب میاد

جالب اینجاس حتی از قبل ی اطلاع هم نداده بودن 

ب کی باید شکایت کنیم اخه خدایاااا

از اونجایی ک کولرمونم ابیه در نتیجه کولر هم نداشتیم رسما کربلا شده بود 

چرا تو نت یادمه زده یود اطلاعبه داده بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ک ندیدیم !

خب چون تو نت زده بود. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ماگلستانیاچی بگیم بزق و اوج گرماهرروزقطع میکنن و اب رو یروزساعت یازده ظهرقطع میکنن تا۷ غروب باز یروز یهوساعت سه قطع مسکنن تا یازده شب هرروزهمینه هرروزم برق دوساعت میره کلافه شدیم زودترتابستون تموم شه مردیم از بی ابی و بی برقی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍