2777
2789
عنوان

قطعی آب امروز تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 20 پست
ماگلستانیاچی بگیم بزق و اوج گرماهرروزقطع میکنن و اب رو یروزساعت یازده ظهرقطع میکنن تا۷ غروب باز یروز ...

بخدا تابستونو بهمون زهر کردن ،فشار اب پایین بود  برای ما ولی همونم راضی بودیم،امروز واقعا سخت گذشت 

دقیقا ! حالا فکر کن قرار بود امشب برای من مهمون بیاد ک کنسل شد اونوقت اوضاع من دیدن داشت😑

وای من یبار مهمون داشتم آب قطع شد یه کوه ظرف دراومد مهمونا اومدن تو اون وضعیت آبروم رفت خونمم کوچیکه کابینتام کمه جا نبود قایمشون کنم دوباره ظرفای شام دراومد بیشتر شدن تابستونم بود کولر زدیم گرما داد 

یبارم دندونی دخترم این بلا سرم اومد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا تابستونو بهمون زهر کردن ،فشار اب پایین بود برای ما ولی همونم راضی بودیم،امروز واقعا سخت گذشت

ازما یکماهه ک اب هرروز قطعه بخدا شباهم ک اب هست ب جااستراحت باید تندتندبافشاراب کم کارامونوکنیم روزاهم ازگرماوبی برقی و بی ابی کلافه باشیم...تابزج ۶ گفتن اوضاع همینه 

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍