2777
2789
عنوان

فقط ی آمین یا صلوات مهمانم کنید

188 بازدید | 40 پست

سلام دوستان گلم....اینجا زیاد شنیدم که التماس دعا داشتن وبا نفسهای حق شما دوستان حاجاتشون برآورده شده

تو رو خدا هرکس میتونه ودرتوانشه به ام البنین واسطه بشه وازش بخواهین به جان دردانه اش عباس تا قبل از عید خدا ی فرزند صالح وسالم بهم بده...دیگه بریدم تو این ۶سال انتظار وی مشکل خیلی پیچیده وسخت توی زندگیم..حل بشه...اجرتونو این بانوی بزرگوار وپسرش بهتون بده...التماس دعا....هرچی پسرشو صدا زدم جوابمو نداد که نداد   شاید بخاطر مادرش ول پاک شماها بده.

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خیلی زودتر از اونچه که انتظارشو داری حاجتات براورده شه عزیزم

اللهم صل علی محمد وال محمد

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
عزیزم منم هفت ساله مشکله تورو دارم کاملا درکت میکنم التماس دعا منم خیلی دلم غم داره 

امیدوارم بحق ابوالفضل واین شب عزیز ومادر بزرگوارشون خدا بهترین وصالحترینش رو بزودی نصیبتون کنه...انتظار خیلی سخته

عزیزم منم هفت ساله مشکله تورو دارم کاملا درکت میکنم التماس دعا منم خیلی دلم غم داره 

انشاالله بزودی دامنت سبز و دلت شاد بشه عزیزم 

اللهم صل علی محمد وال محمد

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

خدایا هیچ زنی رو در انتظار فرزند نگذار وهیچ کس رو چشم به راه نزار..خدایا به این لحظه عزیز قسمت میدم حاجات قلبی همه دوستان نی نیسایت رو بده به بهترین نحو ومنتظرها رو چشم ودلشونو با دیدن فرزندشون روشن کن

انشاالله بزودی دامنت سبز و دلت شاد بشه عزیزم  اللهم صل علی محمد وال محمد

ممنونم عزیزم انشالله شما هم حاجت روا بشید