2777
2789
عنوان

من عقدم شوهرم بهم گفت همین چهارتا تا سوتینو داری

| مشاهده متن کامل بحث + 6723 بازدید | 126 پست
منم چهار پنج تا دارم . دونه ای یک میلیون و صد قیمتشه . نمیشه بیشتر بخرم .سالی یکی میخرم

چقدر گرووون میخرید،  مدلش چیه؟ چ مارکیه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکله فکر میکنه سوتیناهم ارزونه تو شهر ما سوتین ۵۰۰ ۶۰۰ تومنه بردمش ی جین خرید حالش جا میاد

چقدر بدم اومد از شوهرت.

از اوناست که بهش رو بدی سوارت میشه.

از الان یه چیزایی رو براش مشخص تا بدونه وظیفشه و گرنه تا آخر زندگی پوستت کندست..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
کاری به حرف این اقا ندارمولی خدای اینجا سوتین از ۷۰ هزار شروع میشه و نهایت ۳۰۰ تومنه

خدایی کجایید سوتین ۷۰ تومنننن ۷۰ ؟؟ بخدا چیپس تبریز شده ۶۰ تومنننن

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

تو رو خدا اینو یه قلم و گیر ندید چی میشه مگه سوتین و با مادر بره بخره مثلا ما گاهی شده با دوستامون ب ...

نه آخه اسی گفتن نمیرم بخرم چون نمیتونم به مادرم بگم ایشون گفتن خب خودت برو نیازی نیست حتما مادرت باهات باشه

کاری به حرف این اقا ندارمولی خدای اینجا سوتین از ۷۰ هزار شروع میشه و نهایت ۳۰۰ تومنه

من نمیفهمم اینا مگ سوتین ج مدلی تنشون میکنن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

عزیز جان شوهرته باید برات خرج کنه

از الان باید بهت پول بده 

کاش یه ذره درک داشته باشه خودش بهت کارت بده پول بریزه روش و پدرت بهش برنخوره شوهرت بخواد خرج کنه 

چون این بیشتر آسیب به‌ خودته شوهر فردا پس فردا برای تو انقد احساس مسئولیت نمی کنه

تمام سوتینای من خیلییییی ارزونهههه. چرا انقدر گرون میخرید شماها

NBB میخرم من

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اونی که گفتی سوتین ۷۰ 😐😐 شورت صد تومنه اونم از این جنس نخا که ارزونه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست