2777
2789
عنوان

من عقدم شوهرم بهم گفت همین چهارتا تا سوتینو داری

| مشاهده متن کامل بحث + 6721 بازدید | 126 پست
😂اهااااا پس بگو. یکی پس رو دستم رفت. نه من تنهایی میرم تو فروشگاه گنده لباس زیر . مثل مدلینگ ها از ...

🤣🤣🤣👌🏼

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل تو متولد ۷۶ ام و زندگیم یه جورایی شبیه تو، تاپیکاتو خوندم، تونستی دوست ۳ سالتو فراموش کنی؟ تونستی شوهرتون دوست داشته باشی؟ نمیگی ای کاش هر جور شده با همون دوست ۳ سالم ازدواج میکردم؟ با شوهرتون دعوات میشه یا اون نمیفتی؟ 🥲💔

عزیزم منم مثل تو متولد ۷۶ ام و زندگیم یه جورایی شبیه تو، تاپیکاتو خوندم، تونستی دوست ۳ سالتو فراموش ...

بگم فراموش کردم دروغ گفتم خیلی وقتا ناخواگاه میاد تو ذهنم  دست خودمم نیست  اوایل عقدم برام سختر بود ولی الان کمتر بهش فکر میکنم خیلی کمترو امیدارم روزی بشه که حتی چهرشم دیگه یادم نیاد 

اگه کهنه شده خودت برو بخر یا نتی بخر ..چرا با مادرت بری بخری 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...