من کلا تو زنان مجردیمم خیلی سوتین نمیخریدم حالا هم عقد کردم چندتا با مامانم خریدم ولی هرروز روکه نمیشه به مامانم بگم بریم سوتین بخریم روم نمیشه انتظار داره من هرروز براش یه سوتین جدید بپوشم با مسخره بهم گفت همین ۴ ۵ تا سوتین داری گفتم اره من همین ۴ ۵ تارو دارم ناراحتی برام بخر درست بهش گفتم یانه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاری به حرف این اقا ندارمولی خدای اینجا سوتین از ۷۰ هزار شروع میشه و نهایت ۳۰۰ تومنه
ان بی بی ال سی آنیل ژولانیک هر کدوم بالای دوتومن قیمتشونه
چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....
عزیزم تایپکاتو خوندم این موجود و میخای تحملش کنی؟ وقتی میبینی انقدر از تو بدش میاد عصبی پرو ایراد گیر ب ترک پا شلی پوست سوتین لقمه گرفتن این هیچ جوره درست نمیشه
من م تبریزم. پاساژ شیخ صفی . لباس زیر بوردا. اونجا میخرم . پاساژ اطلس میخریدم یکم گرون تر بود.
از اونجا خرید نکردم واقعیتش
ولی سنگ فرش و اطلس و ستاره باران و لاله پارک والا زیر ۵۰۰ اصلا تا حالا نگرفتم
چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....