2777
2789

تا حالا خواب سیاسی ندیده بودم که دیروز صبح دیدم 

خواب دیدم تو یه پادگاه نظامی هستیم دارن موشک میزنن من و یه دسته ادم دیگه در حال فرار بودیم 

همینکه اومدم تو یه ماشین بشینم فرار کنم مادرشوهرم نمیزاشت جلو بشینم و من خودمو زود جلو جا کردم مادرشوهرمم هم عقب نشست 

و وقتی ماشین شروع به حرکت کرد چند تن از بزرگان مجلس و جناب رهبر بودن به من سلام نظامی کردن   (اونطور که سربازا به فرمانده سلام میکنن ).انگار من ادم مهمی بودم 

بعدش ‌که از پادگان خارج شدیم دیدم راننده احسان علیخانیه 🤣🤣🤣

و تمام ادامه خوابم در فکر این بودم چطور سلفی بگیرم باهاش🤣

خلاصه اگر تعبیرشو فهمیدید به منم بگید 

تا چشمامو باز کردم دیدم ۶ صبحه بعد خودم تعجبم شد این خواب شیر تو شیر رو دیدم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

*پادگان 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فقط احسان علیخانی 😂😂

اره تازه جوونیاش  بود با کت شلوار انگار راننده شوفر من بود

اینکه مامانم برام پشکل پلو پخته و میگه بخور برای پوستت خوبع😷

حالم داشت بهم میخورد

دیشب خواب دیدم رفتم لیزر و هعی میپرسم هزینس چقدره و بعد پشیمون شدم و خواستم برگردم خونه . ینی من تو خوابمم فقیرم🤣🤣🤣

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اینکه مامانم برام پشکل پلو پخته و میگه بخور برای پوستت خوبع😷حالم داشت بهم میخورددیشب خواب دیدم رفتم ...

بخدا منم تو خوابام هی پول ندارم 

اولین باره ادم مهمی بودم روحم عادت نداشت

بخدا منم تو خوابام هی پول ندارم اولین باره ادم مهمی بودم روحم عادت نداشت

🤣میدونی ما ذهن فقیری ذاریم قک کنم🤣

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من کل خواب نام خرید ماشین هست همش هم ماشین‌های میلیاردی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من کل خواب نام خرید ماشین هست همش هم ماشین‌های میلیاردی

روحت دلال ماشینه واس همین