2777
2789
عنوان

واقعا چقد بعضیا پولدارن سیسمونی بلاگره نزدیک شیشصد میلیون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 52 پست

استارتر اگه اینجوری خرج نکنه کامنت نمیگیره، ویو نمیخوره نمیتونه بلاگری کنه و پول درنمیاره. حتی فحش هایی هم که بهشون میدند کامنت ها را بالا میبره براشون.

حالا شما هم نمیخواد باور کنید، خیلیا الکی این چیزا را نشون میدند بعد سیسمونیشون ۱۰ تومن هم نمیشه.

بعضیاشون هم برای تبلیغاتی که میخواند برای اون برند بکنند بهشون خیلی تخفیف میدند یا رایگان.

در کل من خودم بلاگرها را اصلا دنبال نمیکنند، چون واقعا حرفی واسه گفتن ندارند و مدام حس خودکم بینی را به مخاطب القا میکنند

من حتی اگر پولدار پولدار هم بودم حاضر نبودم همچین خرجی الکی بکنم درسته من وضع مالی شوهرم خوبه من یه سری وسیله از بچه اولم هست ک دیگه حاضر نیستم دوباره بخرم برای دومی مثل کریر که نو نو هست و یکسری لباس نوزادی خیلی تمیز مونده شاید یکبار تن دخترم بوده گهواره لالایی این چیزا اینا همش پز الکی و چشم در آوردن و فخر فروختنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اگه اینجوری خرج نکنه کامنت نمیگیره، ویو نمیخوره نمیتونه بلاگری کنه و پول درنمیاره. حتی فحش ه ...

دقیقن من هیچ بلاکری رو دنبال نمیکنم همه محتوا هاشون چرت پرت و انگار تو دنیایی واقعی زندگی نمیکنن همش دوربین ب دست حتی توی دسشویشونم فیلم میگیرن 

توان ادما فرق داره 

یکی پنجاه تومنم نداره

یکی پنجاه میلیارد هم براش چیزی نیست 

جنس مرغوب از نظر افراد..‌مقدار مورد نیاز برای افراد فرق داره چون سبک زندگی و مقدار درامد و مدل خرج کردنشون متفاوته

مثل اینه بگیم یکی ماشینش لامبورگینی هست یکی پراید... خب وقتی درامد فرق کنه سبک زندگی هم فرق داره..

.

به نظرم این حرفا واقعا اشتباهه! دلیل نمیشه کسی برای بچه خودش خرج کنه کمک هم نکنه شما از کجا میدونید ...

اون ک بله

آدما با هم متفاوتن.کسی هم طلب نداره از کسی

همه مناعت طبع ندارن.من یکی از عزیزانم ک بسیار انسان بود و واقعا جز معدود انسانهای خوبی بود ک میشناختم کل داراییش یه خونه هفتاد هشتاد متری بود با یه باغ و کل ثروتش و در راه خیر خرج میکرد.تو شهر معروف بود ب بخشندگی و شرافت.انسانهای بخشنده اونقدر پولدار نمیمونن .زندگی معمولی دارن.

کلی میگم.اگر اکثر قدرتمندها و ثروتمندها بخشنده تر و مهربونتر بودن دنیا خیلی جای قشنگی میشد.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

لیلا لایف میگی؟؟هم خانواده خودش هم شوهرش هفت جد ابادش پولدارن تازه گفت کل هزینشم خانوادم داده اصلا جهازشو‌دیدی اونموقع ک بلاگر نبوده کلا پولدارن

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

اون ک بلهآدما با هم متفاوتن.کسی هم طلب نداره از کسیهمه مناعت طبع ندارن.من یکی از عزیزانم ک بسیار انس ...

ببین من آدم زیادی بخشنده هم ببینم که از خانواده خودش میزنه تا برسه به غریبه ها دیگه اونو بخشنده نمی‌دونم بلکه غریب پرست می‌دونم

فقط تعادل رو قبول دارم تعادل توی هر چیزی عالیه