2777
2789
عنوان

واقعا چقد بعضیا پولدارن سیسمونی بلاگره نزدیک شیشصد میلیون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 52 پست

کمک کردن به قشر نیازمند وظیفه حاکمیته کشور هست نه قشر پولدار 

کشور ما اختلاف طبقاتی زیادی داره پس عجیب نیست یه عده محدود این مدلی زندگی داشته باشن 

در کل اینجور چیزا رو دنبال نکن جز حسرت چیزی برات نداره

عزیزم با اون مبلغ کاسبی میکنن در حقیقت فالوورشون زیاد میشه سرمایه گذاریه که درامدشون بیشتر شه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من آدم زیادی بخشنده هم ببینم که از خانواده خودش میزنه تا برسه به غریبه ها دیگه اونو بخشنده نمی‌ ...

این آدمی ک میگم استاد دانشگاه یه شهر کوچیکه و یه پسر بیشتر نداره ک ایشونم استاد دانشگاه و از روان درمانگرای معروفی هستن .خودش و خانومش تو یه خونه کوچیک زندگی میکنن .و یه باغ هم دارن یعنی یه رفاه عادی و معمولی.

انشاالله ک منم یک هزارم انسانیت ایشون تو وجودم باشه.و اگ خدا خواست و ب جایی رسیدم هم نوع خودمو فراموش نکنم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

نی نی ها، مامان و بابای خوب میخوان، با دوسه دست لباسم کارشون راه میوفته

اگر راست میگن بچه رو درست تربیت کنن و خوشبخت کنن

ادم پولدار زیاد داریم ولی داشته هاشون رو به رخ بقیه نمیکشن و فخرفروشی نمیکنن

ضمنا اینجور کارا فقط باعث میشه زندگیاشون رو چشم بیوفته و بیشتر از همه از چشم نزدیکانشون درامان نمیمونن.

کمک کردن به قشر نیازمند وظیفه حاکمیته کشور هست نه قشر پولدار کشور ما اختلاف طبقاتی زیادی داره پس عجی ...

حسرت نخوردم.تعجب کردم بیشتر

چون تحت هیچ شرایطی اگه پولدار هم باشم همچین کاری نمیکنم.

البته اونا صلاح دونستن و کردن.دیگه هر کی اختیار مالشو داره دیگه.ولی تعجب کردم 

این آدمی ک میگم استاد دانشگاه یه شهر کوچیکه و یه پسر بیشتر نداره ک ایشونم استاد دانشگاه و از روان در ...

بله من کلی گفتم ایشون رو که نمیشناسم خیلی خوبه که آدم انسانیت داشته باشه کمک بقیه کنه برای روح و روانش هم خوبه 

ولی در کل نظر من اینه که الویتم خانواده باشه شما مثال سه تا دختر دارید اگه پولدار شدید اول از همه به سه تا دخترتون باید برسید بعد بچه غریبه و وقتی رسیدید به دختراتون خیلیم عالی میشه که به بقیه آدما کمک کنید 

اتفاقا من هم امروز  این پست رو توی اکسپلور دیدم قبل از این اصلا این خانم رو نمی‌شناختم ، دلیل به اشتراک گذاشتن اینجور مسائل رو به هیچ عنوان متوجه نمیشم!!

گزینه ی غیر علاقه مندی رو زدم که دیگه پست های ایشون توی اکسپلور من نیاد

خوشبختانه نسل امروز نسبت به ارزش های واقعی زندگی بسیار آگاه تر هستن ، ذره ای برای تجمل گرایی های پوچ و شوآف های هدفمند انرژی نمیزارن.....

(:
بله من کلی گفتم ایشون رو که نمیشناسم خیلی خوبه که آدم انسانیت داشته باشه کمک بقیه کنه برای روح و روا ...

بله قطعا همینه.اولویت خانوادس.ولی هرچی فک میکنم میبینم مثلا کار بچه من با تخت ده میلیونی هم راه میفته.آخه ۲۸۵ تومن؟؟!چی بگم لابد صلاح دونستن دیگه

منی ک 12 میلیون گذاشتم کنار برا سیسمونی،البته فقط لوازم ضروری😁

بابا بخدا کافیه.چی میخاد مگه بچه؟؟شما فرض کن ۷۰ میلیون پول لوازم بهداشتی بچه داده بود!آخه هفتاد میلیووون؟؟؟!

بچه مگه چی میخاد اخه

بابا بخدا کافیه.چی میخاد مگه بچه؟؟شما فرض کن ۷۰ میلیون پول لوازم بهداشتی بچه داده بود!آخه هفتاد میلی ...

اره وافعا کافیه من هر چی حساب میکنم ببشتر از 12 تومن لوازم ضروریش نمیشه،
مگه چی خریده ک انقد شده🥴🥴

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان همه میگن من اگه پولدار بودمم هم اینکارو نمیکردم در حالی که میکردین چون تجربه ندارین اینجوری میگید، مثلا بابای دوست من بالغ بر  ۵۰۰ میلیون تومن در ماه درامد داره، خب وقتی رفت سرویس خواب ۱۵۰ تومنی واسه سیسمونی برداشت عادیه براشون دیگه یه دوست دیگه‌م  با درامد ماهی ۲۰ تومن باباش رفته سرویس ۵۰ ۶۰ تومنی برداشته یه نسبت بگیریم خب اون یک شیشم حقوقشو داده این یکی سه برابر حقوقش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اتفاقا من هم امروز این پست رو توی اکسپلور دیدم قبل از این اصلا این خانم رو نمی‌شناختم ، دلیل به اشت ...

باور کنید همون شیشصد میلیون و مثلا کسی خرج علم و هنر بچش بکنه اصلا ناراحتی نداره هیچ آدم خوشحالم میشه و ب نظرم میلیاردها ارزش داره آدم صرف آموزش و یادگیری کنه.

ولی آخه چهارتا تخته و لباس.خب عجیبه دیگه