2777
2789
عنوان

واقعا چقد بعضیا پولدارن سیسمونی بلاگره نزدیک شیشصد میلیون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 52 پست
الان همه میگن من اگه پولدار بودمم هم اینکارو نمیکردم در حالی که میکردین چون تجربه ندارین اینجوری میگ ...

اتفاقا من وضع مالیم خیلی خوب نیس مثل اونا ولی خب توان خرید مثلا گوشی آیفون و به راحتی دارم ولی خب نخریدم وقتی همین گوشی کافیه برام.یا میتونم برم از یه جای گرون برای دخترام مثلا پنج میلیون ده میلیون بدم تیشرت یا شلوار بخرم.ولی اخه چه لزومیه؟؟؟وقتی میتونم با یه تومن تیشرت یا شلوار بخرم.چرا گرونتر بخرم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اره وافعا کافیه من هر چی حساب میکنم ببشتر از 12 تومن لوازم ضروریش نمیشه،مگه چی خریده ک انقد شده🥴🥴

۲۸۵ میلیون یا بیشتر سرویس چوب

صد میلیون لباساش

هفتاد میلیون لوازم بهداشتی نوزاد

اگ اشتباه نکنم ۲۴ میلیون صندلی ماشین

نمیدونم ۱۲ میلیون صندلی غذاخوری و ۲۰ میلیون تخت کنار مادر و فک کنم ۵۰ یا ۶۰ میلیون سرویس کالسکه و نمیدونم این خرجای بیخود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸۵ میلیون یا بیشتر سرویس چوبصد میلیون لباساشهفتاد میلیون لوازم بهداشتی نوزاداگ اشتباه نکنم ۲۴ میلیو ...

والاا صندلی ماشین و تخت کنار مادر خیلی زیاده براش ک انقد پولش بشه شاید ی چیزایی و خیلی زیاد کشیده روش و دروغ گفنه،والا تخت کنار مادر دیدم من انقدم خوشگل بود 3 تومن بود ،البته این بلاگرا براسون مجانی بیشترش در میاد ،برلشون میفرستن اونام تبلیغ میکنن

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا من وضع مالیم خیلی خوب نیس مثل اونا ولی خب توان خرید مثلا گوشی آیفون و به راحتی دارم ولی خب نخ ...

نمیدونم ولی نسبت بگیر درامد و خرجتو ببین اینجوری نیست که  هرچی درامد بالاتر باشه دیگه به این فکر نمیکنی “اینم کار اونو میکنه “ پس قیمت مناسب تر رو بردارم؟

همون بلاگر درامد ماهیانه ش از یه میلیارد بیشتره، نصف درامد یه ماهشو بده سیسمونی براش متناسبه و منطقیه ولی مثلا من چون دراامد یه ماهمم به پول یه ایفون ۱۶ نمیرسه( میتونم جفت و جور کنم بخرم ولی مثلا ۳ برابر حقوقمه) پس میام منطقی فکر میکنم که لزومی نداره ۱۴۰ تومن بدم به گوشی در حالی که یه گوشی ۳۰ تومنی هم کارمو راه میندازه، البته که ادمای خیلی پولدارم هستن که اینطوری فکر کنن و خب تفکرات متفاوته اما اغلب افراد با درامدای خییلی بالا حساب کتابشون هم فرق داره 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمیدونم ولی نسبت بگیر درامد و خرجتو ببین اینجوری نیست که هرچی درامد بالاتر باشه دیگه به این فکر نمی ...

آره دیگه هر کی یه جور فک میکنه.احتمالا اونقدر پولدارن ک مثلا یک میلیارد پول خورده براشون و از اوضاع بقیه افراد جامعه بی خبرن مثلا بهشون بگی بعضیا هستن سالی دو ماه بیشتر گوشت ندارن بخورن باور نمیکنن.یا اصلا ذهنیتی راجع به چیزای ارزون قیمت ندارن باورشون نمیشه مثلا با یکی دو میلیونم میشه مانتو خرید .از بس زندگیاشون سطح بالاست.

نظرت چیه راجع ب اینکارش؟به نظرت کار خوبیه در این حد اسراف کردن؟

ن منم اگه اندازه ی اون داشتم صددرصد همینقدر کمالگرا وخرج کن میشدم ،پول رو باید خرج کرد مخصوصا برای بچه ،اونم مامان باباش سیسمونی رو خریدن بنده خداها ،البته واقعاخرپولن لعنتیا 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
۲۸۵ میلیون یا بیشتر سرویس چوبصد میلیون لباساشهفتاد میلیون لوازم بهداشتی نوزاداگ اشتباه نکنم ۲۴ میلیو ...

خودش تو یکی از پستاش گفته ک من کمالگرام

تو خود همون پست سیسمونیم مشخص بود ک داره تبلیغ فروشگاهو میکنه اسمشم گف ک نی نی‌ مدِ 

خود فروشنده میگف کف قیمت مثلا تخت کنار مادرمون فک کنم ۶_۷ میلیونه این گف ما واس دخترمون ۲۰/۸۰۰ خریدیم

ولی خب از کجا معلوم ک داره راس میگ، ی قیمته دیگهه

فیلم سیسمونیشم ک نذاشته هنوز...

ولی لباس مجلسیایی ک واس دخترش خریده بود خیلی خوشگل بود😍

اونا برا ویو گرفتن همه کاری میکنن همه تبلیغ دروغی ماشین قستی میارن یا کرایه میکنن  حالا رونالدو ببین پولش از پارو بالا میکشه اینکارا رو میکنه این فقر فرهنگیه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله