2777
2789
عنوان

چطوری شک مردا رو از بین ببریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 96 پست
چند مدته دوستید ؟؟

دو سال

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂👍

نمیشه خب دوسش دارم:((((

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
دو سال

نمیدونم والا دو سال هم خب زیاده اما باید تشخیص بدی شکاکه یا ی مدتیه اینجوری شده

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

اگه خودت کاری کردی که بی اعتماد بشه که اون فرق داره...ولی اگر دلایل واهی میاره ممکنه شخصیت شکاک و مظنون داشته باشه یا حتی اسکزیفرنی پارانویید....باید برید مشاور...در ضمن هر کدوم ازین دو حالت باشه بدترین نوع شخصیت هست و به هیچ عنوان تغییر نمیکنه.

....Ever since I lost hope, I live much more happier

شوهر من اوایل اینجور بود نامزد ک بودم میگفت بیرون نرو منم میرفتم اگرم حرفی میزد تهدیدش میکردم ک ب خانوادم میگم ک تو منو زندونی میکنی ..چون من از اولشم گفتم ک یه دختر ازاد بودم خخخ الان دیگه اینجور نیست اصلا کاری ب کارم نداره

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

لابد  خودت هم از اینا هستی و قبل بیرون رفتن از اقاتون اجازه میگیری 

خودت پر روش

کردی 

ب اون چ ربطی داده کجا بری کجا نری

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اگه خودت کاری کردی که بی اعتماد بشه که اون فرق داره...ولی اگر دلایل واهی میاره ممکنه شخصیت شکاک و مظ ...

دیگه در اون حدم اوضاش بیریخت نیس😂

اینا همه کشکه نه که کشک باشه ها

دوس داشتن باید دو طرفه باشه

از من که نامزدم بپرس منم اولا محدود بودم ولی اعتماد جلب کردم و آزاد شدم الان شبم بیرون باشم شهر دیگه هم برم میزاره حتی ۹۰ درصد بش نمیگم کجا میرم

فک میکنم اگه محدود بودم چقد روانم بهم‌میریخت

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ببخشيد تند حرف ميزنم ولي بعدا كه نابودت كرد از همه چي محرومت كرد دوسه سال بعد ازدواج ميفهمي اينجور عاشقي ها كشكه كشك نميدونم چرا دوست داريم خودمونو آزار بديم خب بره به جهنم تو از كجا ميدوني اون تو بيرون چه كارت كه نميكنه

اینا همه کشکه نه که کشک باشه ها دوس داشتن باید دو طرفه باشه از من که نامزدم بپرس منم اولا محدود بو ...

اوو فک کن من بهش نگم مگه میشه درستش کرد

ببخشيد تند حرف ميزنم ولي بعدا كه نابودت كرد از همه چي محرومت كرد دوسه سال بعد ازدواج ميفهمي اينجور ع ...

برای من سخته خب😟