2777
2789
عنوان

چطوری شک مردا رو از بین ببریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 96 پست
هیچی عزیزم؛ باید واستی بگی تو حق نداری به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم 😒😒😒😒 خودش مجبوره با این مس ...

دقیقا اصلا به اعتماد ربطی نداره

دیگه تو زندان اعتماد چه معنی میده

اینکه تو آزادی اطمینان داشته باشه شرط اونه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
هیچی عزیزم؛ باید واستی بگی تو حق نداری به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم 😒😒😒😒 خودش مجبوره با این مس ...

اینکارو کنم ول میکنه میره

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نباید کاری کنی مگه کاری کردی که بهت بی اعتماد شده؟؟؟؟؟

اره اوایل رابطه با یکی از پسرای کلاسمون چت کردم ولی دیگه کاری نکردم اصلا

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

شوهرته یا دوس پسرت؟؟خیلی شرایط اینجوری سخته که ینی چی نری بیرون

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
اینکارو کنم ول میکنه میره

منطق خودتو نگا کن خوب...گوش بدم به حرفش زندانیش بشم که ولم نکنه بره 😐😐😐😐😐😐😐 شروعش از عوض کردن پوشش و بیرون رفتنته؛ بیشتر و بدتر خواهد شد...یه موقعی تو آینه نگا میکنی میبینی خودت نیستی دیگه! خود دانی حالا. اشتباهه که به حرفش کنی؛ بگو اگه من نرم تو هم نمیری.

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
رفتنی میره عزیزم اینا بهانس نگفتی خودشم همش تو خونس؟

ن بابا صب تا شب بیرونه

منطق خودتو نگا کن خوب...گوش بدم به حرفش زندانیش بشم که ولم نکنه بره 😐😐😐😐😐😐😐 شروعش از عوض کردن ...

آخه فک کن طرف دوست پسرشه چقدر تعیین تکلیف میکنه..شوهرش بشه چی کار میکنه

شوهرته یا دوس پسرت؟؟خیلی شرایط اینجوری سخته که ینی چی نری بیرون

دوست پسرمه

آخه فک کن طرف دوست پسرشه چقدر تعیین تکلیف میکنه..شوهرش بشه چی کار میکنه

میذارتش تو خونه نمیذاره افتاب مهتاب ببینه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒