2777
2789
عنوان

چطوری شک مردا رو از بین ببریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 96 پست
بله دور و بر من پره الان حق نداره خونه مامانش بره حق نداره با داييش حرف بزنه دوست خودمه ها ميشناسمش

منم جرعت ندارم با كسي چت كنم همو رو ميخونه البته خودشم گوشيشو ميده منم بخام ميخونم ولي واقعا بدم مياد.

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با هیچ کس نمیذاره بری بیرون مثلا اعضای خانوادت یا دوستات؟ 

با خانوادم میذاره

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
اخه از غیرت رد کرده :( خب منم تو خونه حوصلم سر میرهه

اگه ازدواج نکردی بیخیالش بشو. من سنتی ازدواج کردم و شش ساله دارم تحمل میکنم خطایی نکردم. ولی همسرم بشدت بددله و بدون خودش هیچ جا حق ندارم برم. یه دختر یکسالو نیمه دارم. فقط و فقط همسرم دست ودلبازه و پول برام خرج میکنه. زودجوش هم هست و عصبانیتش بسیار شدیده

اگه ازدواج نکردی بیخیالش بشو. من سنتی ازدواج کردم و شش ساله دارم تحمل میکنم خطایی نکردم. ولی همسرم ب ...

یکم دیگه صبر میکنم دارم سعی میکنم درستش کنم

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
یکم دیگه صبر میکنم دارم سعی میکنم درستش کنم

سعیتو بکن ولی قبل ازدواج درست نشد بذارش کنار. من ک دیگه دارم دق میکنم. سه سال پیس قهر کردم رفتم خونه بابام و قصدم فقط طلاق بود بابام پشتیبانیم نکرد. گفت شوهرت اهل کاره نه معتاده نه زنبازه نه خسیسه . در یخچالت پره و لباساتم رنگارنگ با این اخلاقش بساز . سوهرمم اومد دنبالم قول داد بهتر بشه ولی نشد. من ناخواسته باردار شدم حتی با وجود مصرف قرص ضدبارداری