2777
2789

بنظرتون چرا همچین میکنه چرا اینو گفت؟ 🌜

چندین باره هر دومون ولی بیشتر من که تصمیم به تموم شدن رابطه ۴،۳ساله کردیم

حتی خدافظیم کردیم ولی مثلا دو هفته بعدش میاد احوالپرسی میکنه و جوری حرف میزنه که انگار چیزی نشده

حالا من یکم سرسنگین حرف میزنم

ولی طوری نه که مثلا خودمو ناراحت نشون بدم و.. 

طوریم که انگار بهش فکر نمیکنم و زندگی عادیه خودمو دارم حتی اولین بار که پیام میده شده بعد نصف روز یا یه روز کلا جواب ندم 

حالا اخرین بار که دو  سه روز پیش بود پیام دادم و بحثو کشوند به این که خواستگار اومده برام یا نه گفتم که در حد تلفن حرف زدن شده ولی قبول نکردم، بعدش گفتم که خودم الان بهش فکر نمیکنم

گفت اره فکر نکن من دلم نمیخواد بری و نمیزارم و... 🌜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این آدم همیشه بلاتکلیفی. نمونه یه آدم سمیه نه می‌خواد با تو فقط بمونه نه اینکه کاملا رهات کنه بری دنبال زندگی خودت. راهش اینه که همه راه‌های ارتباطی باهاش رو قطع کنی تا کاملا برای تو تموم بشه و از شر این آدم مریض راحت بشی

مریضع کرم داره روانیع

طرف خودش قهر کرد رفت و بعد از ده روز خودش پیام داد عادی جوابشو دادم و باز رفت

خودم پسفرداش پ دادم سرد جواب داد اخرشم جواب پیام اخرو نداد

چرا؟

فازش چیه؟؟

😘Thanks GOD 
تموم شده بود بعد از چند ماه اومد پرسید کسی تو زندگیت هست یا نهواقعا جرا پسرا اینجورین

چون دوس داره تورو داشته باشه واسه دوستی ولی به دلایل مختلف نمیتونه واسه ازدواج بخوادت

چون دوس داره تورو داشته باشه واسه دوستی ولی به دلایل مختلف نمیتونه واسه ازدواج بخوادت

ن اصلا بحث ازدواج نیست

هیچکدام ازدواج نمیخاییم

ولی چرا نمیخاد من با کسی دیگ دوست بشم؟

😘Thanks GOD