نمیدونم چرا اصلا برام قابل هضم نیست تو این دوره و زمونه کسی زنشو بزنه آخه مگه میشهنمیدونم آخه مادرا ...
اتفاقا دوره زمونه اصلا خوب نیست فقط ژست روشنفرکی دارن از درون همین آدما عصبی و بی اعصاب
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید عزیزم اولا تجربه خیلی تلخیه درک میکنمتون اما حقیقت اینه الان منفعل بودن ممکنه خطرناک باشه همین الان تماس بگیرین با یکی از اعضای خانواده یا اشنایانتون برین دکتر اونجام ذکر کنید که از همسرتون کتک بدی خوردین اگه قصد تشکیل پرونده داشتن مانع نشید بذارین پرونده تشکیل بشه حداقل یکم بترسه اگه توان جدایی ندارین حتما هم از سرتون عکس بگیرین
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
به خاطر امنیت خودتم شده حداقل به خانوادهت بگو. دوستی اشنایی که بتونه کمکت کنه.
صدف دریایی / بسیار نادر / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر میکنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلیها از موقعیتهایی جون سالم به در بردن که هیچوقت تصورش هم نمیکردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همهتون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش میدونه).
اگه اولین بارشه به خونوادت نگو چون خودت کوچیک میشی این بحثا تموم میشه میره خانواده یادش میمونه من سال اول عقدم دوبار بحثمون شد کتکم زد یبارش از حال رفتم
ولی نگفتم به کسی قهر کردم باهاش و گفتم دیگه نمیخوامت درست شد چهار سال گذشته انگشتشم بم نخورد دیگه
دائم غر میزنه چرا غدا این چرا دیر آماده شدچرا این اینجوریه
منم مامانم ک بابام دعواش میشه اینجورین،ینی خودم به عینه میبینم بابام معمولی صحبت میکنه،درسته داره ایراد میگیره ،ولی نرمال یا حتی ایرادایی که ماهم حسش میکنم ،ولی مامانم گاهی یهو جو رو هدایت میکنه سمت دعوا و این حرفا،ینی با بی حوصلگی تمام شروع میکنه تیکه پرونی و دعوا،حالا نمیدونم قضیه ی شما چی شده،ولی کلا اگه معمولی غر میزنن بگذرین برین