الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دائم غر میزنه چرا غدا این چرا دیر آماده شدچرا این اینجوریه
آجی ببخشید ولی توام یکم رو مخی حس میکنم اگه حالت بده برو دکتر صورت جلسه کن ضعیف نباش
تاپیک زدن به کارت نمیاد
هرچند اینکه خورش رو ریختی دور خودش خیلی دلو جرات میخواد مطمئن باش هر کدوم از خانمای تو چت بود جرات چنین کاری نداشت خودتو بذار جای شوهرت تو این گرونی با شکم گرسنه بعد کار چه حالی میشی
حآلا تا پزشک قانونی هم نرفتی نرو ولی هرجوری شده خودتو برسون به بیمارستان تا برات صورتجلسه کنن اینکه ببینه تو در برابر همچین ضرباتی انقد ساکتی بدترش میکنه فک میکنه توسری خوری
زنگ بزن به آمبولانس با همون آمبولانس برو بیمارستان اونجا بذار بهش زنگ بزنن بیاد
به خانوادت هم زنگ بزن به خانواده شوهرت بگین همه بیان
یبار درست حسابی ابروشو ببر
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
آجی ببخشید ولی توام یکم رو مخی حس میکنم اگه حالت بده برو دکتر صورت جلسه کن ضعیف نباش تاپیک زدن به کا ...
جرئت نداشتیم؟
به خدا من بودم اون خورشت رو میریختم روی سرش
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چندوقت پیش توی خیابون با یکیشون دعوام شد پلیس اومد جدامون کرد
غلط میکنن انگار ضعیف گیر آوردن
حاضرم بمیرم ولی از حق خودم کوتاه نیام
من کنترل خشم ندارم بخصوص در مقابل مردا😃چندوقت پیش توی خیابون با یکیشون دعوام شد پلیس اومد جدامون کر ...
اخه میدونی
حالا من شرایط امروز اون خونه رو نمیدونم
ولی خب من خودم از سر کار میام خونه گرسنمه خستمه مثلا هنوز عقد بودیم مامانم غذا دیر آماده میکرد یا هی ازم سوال میپرسید یا غذا بدوزه بود عصبی میشدم دیگه میدونم شوهرمم از سر کار میاد کلافس خودمم میذارم جاش سعی میکنم رو اعصابش نرم اونم داره کار میکنه واسه من
اخه میدونی حالا من شرایط امروز اون خونه رو نمیدونم ولی خب من خودم از سر کار میام خونه گرسنمه خستمه ...
تا این حد قابل درکه
ولی اینکه اینقدر بزنه تو سرش که سرش درد بگیره اصلا قابل دفاع نیست حتی اگه غذا درست نکنه هم حقش این نیست کتک بخوره