2777
2789
عنوان

برا خودتون ارزش قائل باشید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 84 پست
بگو نمیدونم چرا بعضی ها که با دوستی ازدواج میکنن همیشه حرف پشت سرشون میزنن انگار همه باید سنتی ازدوا ...

چون با خانواده هایی با عقاید پوسیده وصلت می کنن حالا بعضیا هم باز ازدواج سنتی می کنن اما مادرشوهره پشت سرشون حرف می زنه.

❤️❤️ 

خدا شاهده توی این مدت جز احترام برا خونوادش کاری نکردم اما در عوض فقط بی احترامی بود که دیدم و صدام درنیومد 

شوهرمم پشتم بود اما خب اونا منو هر جور میتونستن ازار دادن 

مثلا برامهمونیا یا دعوت نمیکردن یا زنگ میزدن به شوهرم وقتی ام میرفتیم منو سگ محل میکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون با خانواده هایی با عقاید پوسیده وصلت می کنن حالا بعضیا هم باز ازدواج سنتی می کنن اما مادرشوهره پ ...

کسیکه بد باشه بده و همیشه یه راهی واسه ریختن زهرش پیدا میکنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

تا اینکه دیگه همین چند روز پیش خواهرشوهرم یک دعوای چرت با من درست کرد که همه گفتن مقصرن اونادبعدم مادرشوهرم بهم گفت خیابونی 

منم از خونشون زدم بیرون شوهرم به مادرش گفت دهنتو درست باز کن 

بعدم اومدیم خونمون الان ۹ روز میگذره اما نیومدن عذر خواهی کنن 

خدا شاهده توی این مدت جز احترام برا خونوادش کاری نکردم اما در عوض فقط بی احترامی بود که دیدم و صدام ...

من تا الان اینو بی احترامی نمی دونستم 

از بس که ساده ام

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خدا شاهده توی این مدت جز احترام برا خونوادش کاری نکردم اما در عوض فقط بی احترامی بود که دیدم و صدام ...

گلم ما رو که مادره خودش بیشتر از پسرش خواهان بود بلایی که سر زندگیمون نیاورد نبود الانم در قطع رابطم و کاملا برای خودم و اعصابم احترام قائلم 

منم دیگه واقعا صبرم سر رسیده میخام از شوهرم جدا شم 

میگم اگه جدا نشم شوهرم بره به مامان باباش بگه بیاین همه خرجایی که برا بقیه عروساتون کردین برا زن منم بکنین اگه زنم طلاق بگیره بره زندگیتونو سیاه میکنم 

ازدواجت اشتباه نبوده جواب بی احترامیو با احترام دادن اشتباهه اینجوری داری میگی من لایق این برخوردام من ازتون میترسم من ضعیفم چرا جایی که یه بار بهت بی احترامی شد بار دوم  بری اخه!!!

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

تا اینکه دیگه همین چند روز پیش خواهرشوهرم یک دعوای چرت با من درست کرد که همه گفتن مقصرن اونادبعدم ما ...

خواهرم دقیقا شرایطش مثل شماس بنظرت کدوم 

یه پسره هست دوست شده مهندسه خونه داره ماشین گرون داره ولی خب خودش تلاش کرده خانواده اش سطح پاینن بودن مامانه راضیه باباهه نه 

یکی دیگش پسره بچه پولداره ولی بی عرضه از پول باباهه می خوره الانم خانواده اش راضین 

کدوم انتخاب می‌کردی 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!