2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی خیلی عجیب میبینم

192 بازدید | 24 پست

بچه ها خواب میبینم به میمون همش اذیتم می‌کنه یه بچه میمون که تنش لباس دخترونه بچگونه داره ... هرچی از خودم دورش میکنم باز میاد تو همین چند روز همین که چرا میزنم میاد تو خوابم اذیتم می‌کنه چکار کنم تعبیرش چیه ... زدم تو نت هزار تا آورد من اولش جدی نگرفتم ولی هی داره تکرار میشه یعنی معنی خاصی داره ؟ 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

عزیزدلم ی صدقه بده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیز دلم، تکرار یک خواب می‌تونه نشونه‌ای مهم از ضمیر ناخودآگاه یا انرژی‌های اطراف فرد باشه. حالا بیا با هم دقیق تعبیرش کنیم:

این خواب چند لایه مهم داره که هر کدومش می‌تونه به یک بخش از زندگی دوستت اشاره کنه:

میمون معمولاً نماد نیرنگ، فریب، شیطنت کودکانه یا یک فرد موذی اطراف فرد هست. وقتی در خواب میاد، مخصوصاً در قالب یک بچه، نشون‌دهنده‌ی یک فرد یا موقعیت آزاردهنده ولی نه خیلی جدی یا خطرناکه. مثل کسی که ظاهر بامزه یا کودکانه‌ای داره، اما رفتاراش انرژی منفی وارد می‌کنه.

لباس دخترونه و بچگونه :این نشون می‌ده که این میمون (یا نمادش) سعی می‌کنه بی‌خطر یا بی‌گناه نشون بده خودش رو، ولی در واقع داره اذیت می‌کنه. می‌تونه اشاره به فردی باشه که با ظاهر مهربون، مظلوم یا کودکانه‌اش داره دوستت رو کنترل یا آزار می‌ده. حتی می‌تونه بخشی از درون خودش باشه که مثل یه کودک لجباز مدام تکرار می‌شه.

وقتی خوابی تکرار می‌شه، یعنی ذهن ناخودآگاه یا انرژی روحی داره هشدار می‌ده:
«یه موضوع حل‌نشده توی زندگی هست که باید بهش رسیدگی بشه.»

تعبیر نهایی:این خواب نشون‌دهنده‌ی وجود یک فرد یا انرژی اطراف دوستته که در ظاهر بی‌آزار یا حتی شیرینه، ولی داره از نظر احساسی یا روانی اذیتش می‌کنه. ممکنه این شخص از اطرافیان نزدیک باشه (دوست، همکار، حتی یکی از اعضای خانواده یا پارتنر).
یا اینکه دوستت با بخشی از وجود خودش که لجباز یا کودک‌گونه‌ست (مثلاً وابستگی یا ترس از تنهایی) درگیر شده و نمی‌تونه ازش فاصله بگیره.

• چکار کنه : از روابطی که حس بد یا شک‌آور میدهند فاصله بگیره یا حداقل مرزشو مشخص کنه.
  • با خودش صادق باشه ببینه چه کسی یا چه چیزی تو زندگیشه که ظاهراً بی‌خطره اما واقعاً آسیب می‌زنه.
  • قبل خواب وضو یا دو رکعت نماز یا مراقبه کنه و نیت کنه برای محافظت از افکار و انرژی منفی.

عه منم خواب عجیبی دیدم دیشب...

کلی آدم کوچک و بزرگ کشته شدن...خونشون بیرون ریخته می‌شد و تک تک میمردن...همه ی جسد ها رو ریختند توی یه برکه ی گرد آب که عمیق بود ولی پهناور و گسترده نبود.

در نهایت پسری که غم از دست دادن این جمعیت رو به عنوان مردمش داشت کنار برکه نشست و گفت باید در برکه چیزی ارزشمند بکاریم .

فرد دیگری گفت چه چیزی بکاریم؟دانه ای داری؟ گفت نه نیازی به دانه نیست.من مطمئنم از این برکه بچه ای انسان می روید که نتیجه ی خون یه عالم آدم بوده(:

شاید باورت نشه ولی اونا رفتن و بعد از گذر زمان،دختری شش هفت ساله از دل آب برکه بیرون اومد و با خوشحالی و قدرت کنار آب ایستاد.

شاید داره بهت هشدار میده درمورد ی ادم بد توزندگیت

دقیقا

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
عه منم خواب عجیبی دیدم دیشب...کلی آدم کوچک و بزرگ کشته شدن...خونشون بیرون ریخته می‌شد و تک تک میمردن ...

عجب خواب عجیب و پر مفهومی،میخوام تعبیرشو بگم ولی لازم دارم اطلاعات بدی واقعا خواب جالبیه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
عه مفهومش چیه(:

تو خوابت اون مردم کیا بودن؟؟؟