2777
2789
عنوان

این حرف یه زن به مرد متاهل بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شوهر شما چرا باید بااون چت داشته باشه اصلا😐

ببخشید میپرسم پروفایلتون راجع به چیه؟

یه عده رو میبینم از این پروفایل ها گذاشتن 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
اگه شوهرت رفتارشو درست کنه اون زن دیگه ب خودش اجازه نمیده ب شوهرت پیام بده و حرف بزنه

قبول دارم شوهرم اوایل فکر میکرد چون زنه خیلی اذیتش میکنن هواش رو داشت بعد فهمید نه کلا خود زنه میلنگه فاصله گرفت

اره خیلیتو عکسها همش بغل شوهرم چسبیده وایمیسته درحالی که شوهرم حداقل در ظاهر باهاش بد برخورد میکنه

چقد ریلکسی🙂‍↔️

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

نمیشه فهمید منظورش چی بوده و سعی کن ریز گوشی همسرت نشی خودت اذیت میشی و اعتمادها شکسته میشه و خودت شوهرتو میدی دست اون خانم فرضی به جاش زنانگی کن تا خیالت بابت شوهرت راحت باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه خانم متأهل چرا باید به یه آقای متأهل همچین حرفی بزنه؟

من اصلادلیلی نمیبینم که چت کنن ولی وقتی چت میکنن این حرف دیگه چیز خاصی نیست. از ریشه چت کردنشون مشکل داره