2777
2789
عنوان

این حرف یه زن به مرد متاهل بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 54 پست
شوهرتون پیام داده یا دختره؟

اول اول دختره 

گرافی یه بیمار رو فرستاده در مورد اون حرف زدن

بعد بحث کشید به اینجا ولی چون من میترسیدم شوهرم بیاد بیرون از حموم نخوندم دقیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم شوهرم اوایل فکر میکرد چون زنه خیلی اذیتش میکنن هواش رو داشت بعد فهمید نه کلا خود زنه میلنگ ...

دقیقا چون همه فهمیدن زنه  تنش میخاره 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

احتمالا خانومه تو دوره رزیدنتی با همسرش مشکل داشته و دوران تحصیلش واسش سخت گذشته

من وایب منفی نگرفتم از حرفش 

حساس نشو

من جای تو باشم گوشیشو چک نمیکنم

شکر خدا شما چند سالی تهران نخواهید بود و از اون عتیقه ها دور میشین

احتمالا خانومه تو دوره رزیدنتی با همسرش مشکل داشته و دوران تحصیلش واسش سخت گذشتهمن وایب منفی نگرفتم ...

نمیدونم وای انقدرررر وایب بدی ازش میگیرم

ببین خیلی پشت سرش حرف هست.

میگن با یکی از استاداست حتی سر یه موضوع بقیه رو تهدید کرده بود به اون استاد میگه درحالی که بقیه جرات ندارن باهاش حرف بزنن

یا سوالاشو مستقیم از اون استاد میپرسه.

ولی خداروشکر شوهرم ازش فاصله گرفته. سر یه موضوعی شوهرم میگه اجازه نداری تا فلان مریض از اتاق عمل نیومده بیرون تک اف شی بری. بهش گفته بود تو بشین درست رو بخون که نیوفتی از اون موقع شوهرم ازش بدش اومده

نمیدونم وای انقدرررر وایب بدی ازش میگیرمببین خیلی پشت سرش حرف هست.میگن با یکی از استاداست حتی سر یه ...

خوبه رابطشون بد شده

مردایی مثل شوهر شما با زنایی ک انقدر پشت سرشون حرف هست حتی رفیق هم نمیشن

خیالت راحت

همسرت ادم رفیق بازی شاید باشه ولی بی اصل و نسب نیست

من بهت قول میدم دور و بر اینا نمیره

اگرم چیزی بینشون بوده همسرت بهش ترحم کرده

ولی بازم بهت میگم گوشیشو‌چک نکن

وسواس فکری میگیری 

فقط به ضرر خودته

تو فقط سعی کن رابطه شماها با هم خوب و گرم باشه و راه نفوذ برای هیچ زنی نمونه

اگه نمیدونه شوهرتون متاهله باید شوهرتون بفهمونه حالا نمیدونم با حلقه دست کردن یا عکس پروفایل دو نفره. یا اینکه یه روز به یه بهونه ای بری دیدن شوهرت تو بیمارستان یه خوراکی چیزی ببری و اون دختره هم ببینه که تو زنشی