2777
2789
عنوان

صبح تا شب بشور و بساب

708 بازدید | 51 پست

بشور و بساب ،بچه به دنیا بیار، پخت و پز کن،،اونوقت شوهر واسه خودش کار کنه و پول جمع کنه .. همه به به و چه چه ها واسه شوهر همه افتخارا واسه شوهر .. ازش پول هم بخوایم بهمون نمیده...شما نظرتون چیه و زندگیتون طبق جه قانونیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس بشور و بساب ندارم اصلا حتی اون روز تاپیک زدم براش

از خدا میخوام من بشم یه ادم وسواسی که همش در حال تمیزکاری باشم

اما در کل عزیزم وقتتو تقسیم بخشی مال کار خونه بخشی بچه هات و بخشی ام خودت و همسرت

وظیفت نیست همش در حال خدمات باشی

زن بودن خیلی سخته،،خیلی رنجه

متاهلی زیر بار منت شوهر... مجردی زیر بار منت پدری....  در کل من تو اینا دنیا از جنس نرررررر هیچ سودی نبردم همش مایع عذابم بودن  بریم اون دنیا امیدوارم نری نباشه

من حس بشور و بساب ندارم اصلا حتی اون روز تاپیک زدم براشاز خدا میخوام من بشم یه ادم وسواسی که همش در ...

حالا اون هیچی..این که تو بخاطر بچه هات و شوهرت باید بشینی خونه و کارای خونه رو رسیدگی کنی ولی آخر این اصلا به چشم هیشکی نمیاد و انگار تو زندگیت هیچ دست آوردی نداشتی سخته..بالخره شوهر با پولاش خونه و ماشین واسه خودش می‌خره که زنش هیچ حقی نداره

زن بودن خیلی سخته،،خیلی رنجه

انتخاب خودته خب ازدواج کردنت انتخاب خودته 

بچه اوردنت انتخاب خودته 

حتی کار نکردنت انتخاب خودته 

چرا سر ما غر میزنی 

منم ی زنم ولی  اینجوری اوضام چون انتخابام باتو فرق داره