2777
2789
عنوان

بچه داری⁉️میشه منم امروز بچت باشم⁉️من مامانم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 99 پست
حاجتی نموند دیگهعلی من شهید شد🖤

وای نگو تروخدا 

بگردمت قشنگم 🫂 😭😭😭😭 روحشون قرین رحمت الهی 

وای دختر بگردمت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الهی قربون نینی شما بشم من♥️خیلی از طرف من ببوسش

ای جانم خدا نکنه فداتبشم عزیزدلم ممنونم گلم چشم حتما از طرف شما میبوسم پسرمو

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ان شاء الله هر چی تو دلته و دلت میخواد برات اتفاق بیفتهیه روز خوب بیاد که به این روزات بخند ...

قربون دل و دعاتون برم♥️

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

مادر دورت بگرده ایشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشیبدی ازت دور باشه به هرچی میخای برسیغم تو چشات نیاداشک ...

چقدر این حرفارو شنیدن از زبون مادرم حسرته برام🖤

قربونتون برم الهی دست به خاک میزنین طلا بشه

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

امیدوارم به هر چی میخوای برسی برات آرزوی یه زندگی پر از آرامش دارم دخترم🥰دلم برات تنگ شده حتما بیا ...

قربونت برم آخه♥️شماها نبودین خیلی وقت پیش تموم میکردم

نه عزیزم اینجوری نگو♥️انشالله به سلامت زایمان کنی و کاربریمو یادت باشه،من قول داده بودم با نامزدم عق ...

عزیزم نامزدت حتما خیلی خوب بوده که لیاقت شهادت داشته قطعا جایگاهش بهشته 🥲ایشالا خدا به دلت صبر و آرامش بده دورت بگردم من مهربون ❤

نی نیم اگه مامان خوبی نداره خاله های مهربونی مثل شما داره 🥺🤍

قربون دل و دعاتون برم♥️

بمیرم برا دلت🖤

نمیدونستم درد دلت چیه😭😭😭😭

خدا صبر و آرامش به دلت بده عزیزم

ان شاءالله خدا کمکت کنه

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
تو به گردن ما حق داریامسال عزیز پر پر شده شما نبود نه ما بودیم نه ایرانانشالله عزیز سفر کرده ات همنش ...

فدای شما بشم من♥️

سلام عزیزم ان شاءالله همیشه سلامت و شاد باشی و حاجتت روا بشه البته مجردم

دورت بگردم من♥️

قربونت برم آخه♥️شماها نبودین خیلی وقت پیش تموم میکردم

من ازت کوچیکترم ولی امروز مامانتم🫠❤️

کاری نکردم عزیزم❤️

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820