2777
2789
عنوان

بچه داری⁉️میشه منم امروز بچت باشم⁉️من مامانم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 99 پست
ممنونم عزیزدلم

الهی ک خدا دلتو شاد کنه عزیزم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

قربون دلت برم خدا صبرت بده واقعا ناراحت شدم به خدا بی اختیار اشکم جاری شد ماشرمنده ایم 😭😭😭

نه عزیزم تروخدا

نه علی من نه من راضی به ناراحتی هیچکی نیستیم من خودم به طرز عجیبی خیلی آرومم چون میدونم مقامی بالاتر از شهادت نیست

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به هر چی که میخوای برسی عزیزماز ته ته دلم از خدا میخوام به آرزوهات برسونتت

قربون دلتم میرم♥️

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

عزیزم نامزدت حتما خیلی خوب بوده که لیاقت شهادت داشته قطعا جایگاهش بهشته 🥲ایشالا خدا به دلت صبر و آر ...

قطعا مامان خوبی داره♥️

بمیرم برا دلت🖤نمیدونستم درد دلت چیه😭😭😭😭خدا صبر و آرامش به دلت بده عزیزمان شاءالله خدا کمکت کنه

اینجوری نگین تروخدا♥️حتی علی منم به غم شما راضی نیست

خدا هر از خدا میخواین بهتون بده♥️

فداتشم عزیزم من بچه ندارم ولی از ته دلم برات مثل ی مادر دعا میکنم

انشالله بهترین مامان دنیا میشین یه روز♥️

از خود امام حسین میخام جوری بلندت کنه خودتم باورت نشه دختر قوی

انشالله

آقا خیلی جاها آبرومو خریده

میدونم باز دستمو میگیره

انشاللهآقا خیلی جاها آبرومو خریدهمیدونم باز دستمو میگیره

من از امشب حتی دعا برا خودمم یادم بره واسه ترو یادم نمیره...اما یه چیزی..

منتظر میمونم ک تاپیک بزنی...ببینم بلن شدن دوبارتو..یادت نره هااا

همون خدا ک درد میده درمانم میده

یاحق❤❤❤

من از امشب حتی دعا برا خودمم یادم بره واسه ترو یادم نمیره...اما یه چیزی..منتظر میمونم ک تاپیک بزنی.. ...

عزیزم😔🥺به نفس و دعاهای شماست که من هنوز زندم

نه هستییی مامان خوشگل😍💙

آخه تو دنیای واقعی کسی دوستم نداره 🥲

تو مجازی هم اولین باره میشنوم حتی اسم کاربریمم کسی یادش نمی مونه همیشه خدا هم وقتی تاپیک زدم برای درد دل و اینا حس کردم اینجا هم کسی دوستم نداره و من آدم بدیم

شایدم واقعا نچسب و گوشت تلخ ام ☹️ولی شما همینجوری مهربون بمون🤍لبخند آوردی رو لبم🥲