امروز شما فکر کن یکی از بچه هات یه جای دیگه دنیاست،مثل یه مامان واسش دعا کن،هیچی نمیخوام هیچ خواسته مادی ندارم،امروز برای دخترتون دعا کنید که بتونه دوباره سر پا شه همین.
دست بوستونم❤
امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
عزیزدلم من ن مادر دارم که برام دعا کنه ن بچه که بخوام براش دعا کنم انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا هر حاجتی داری هر مشکلی داری به دست آقا امام حسین حل بشه
من هیچوقت درک نمیکنم چطور یه مادر که باید جونش برا بچش دربره،بچش رو دوس نداره؟!!!!
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیز دلم ان شاء الله هر چی تو دلته و دلت میخواد برات اتفاق بیفته
یه روز خوب بیاد که به این روزات بخندی
🌸🌸🌸🌸
شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین 🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰