2777
2789
عنوان

بچه داری⁉️میشه منم امروز بچت باشم⁉️من مامانم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 99 پست
تو اوج افسردگی باردار شدم کلی بچه امو نفرین کردم که کاش به دنیا نیاد 😭هیچکس نفهمید حالم رو بچه ام و ...

نه عزیزم اینجوری نگو♥️انشالله به سلامت زایمان کنی و کاربریمو یادت باشه،

من قول داده بودم با نامزدم عقد کنم برم کربلا واسه نینیای نینی سایتیا لباس بیارم،نامزدم شهید شد نشد.

اگه قابل بدونی وقتی زایمان کردی بهم بگو،واسه نینیت لباس متبرک میفرستم♥️

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

امیدوارم به هر چی میخوای برسی برات آرزوی یه زندگی پر از آرامش دارم دخترم🥰دلم برات تنگ شده حتما بیا پیشم عزیز دلم❤️❤️❤️

(من مامان نیستم و مجردم😂)

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزدلم همسرم شهید شدن،برای روحشون ختم میکنم.

تو به گردن ما حق داری

امسال عزیز پر پر شده شما نبود نه ما بودیم نه ایران

انشالله عزیز سفر کرده ات همنشین اقا امام حسین باشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

عشقم من چرا یه مدته ندیدمت اصلااامن برای حاجت دلت۱۰ هزارتا صلوات میگمالان میرم میفرستم تروخدا خوب با ...

حاجتی نموند دیگه

علی من شهید شد🖤

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

عزیزدلم من ن مادر دارم که برام دعا کنه ن بچه که بخوام براش دعا کنم انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا هر ...

الهی هر چی میخواین بهش برسین♥️

از خدا میخوام اول شما و بعد دوتا دختر خودم به بالا ترین درجه خدا برسید خیر دنیا و اخرت نصیب هر سه تا ...

انشالله اول گل دختراتون♥️♥️♥️♥️دورتون بگردم

من هیچوقت درک نمیکنم چطور یه مادر که باید جونش برا بچش دربره،بچش رو دوس نداره؟!!!!

ما رابطمون کلا خوب نیست

الهی بگردم ما مدیونشون هستیم واقعا متاسفم روحشون با امام حسین مشحور بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ممنونم عزیزدلم

انشالله

این روزا برام خیلی سخت میگذرن

الهی هر چی میخواین بهش برسین♥️

انشاالله 

خدا به دل شما هم صبر بده،انشالله شهید شما با حضرت قاسم ک مثل نامزد شما لباس دامادی نپوشید محشور بشه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

دختر گلم از خدا می خوام چنان دستت رو بگیره و بلندت کنه که وقتی به الانت فکر می کنی از ته دلت بخندی ا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15130617/%D9%86%DB

قشنگم‌ میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲

البته اصلا تاپیکو لایک نکن