2777
2789
عنوان

بچه داری⁉️میشه منم امروز بچت باشم⁉️من مامانم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلتون دقیقا چیه مالی یا عاطفی اگر دوست داشتی بگو

نه عزیزدلم همسرم شهید شدن،

برای روحشون ختم میکنم.

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

عشقم من چرا یه مدته ندیدمت اصلااا

من برای حاجت دلت۱۰ هزارتا صلوات میگم

الان میرم میفرستم تروخدا خوب باش 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزدلم من ن مادر دارم که برام دعا کنه ن بچه که بخوام براش دعا کنم انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا هر حاجتی داری هر مشکلی داری به دست آقا امام حسین حل بشه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

اخ ننه منم ۲۵ سالمه یه نی نی پسرکوچولو دارم شمام میگم جای دختر نداشتم الهی دخترگلم دست ب خاک میزنی ط ...

الهی قربون نینی شما بشم من♥️خیلی از طرف من ببوسش

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

از خدا میخوام اول شما و بعد دوتا دختر خودم به بالا ترین درجه خدا برسید خیر دنیا و اخرت نصیب هر سه تاتون بشه 

💝💝💝🌱🌱🌱❤❤❤

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

😘❤ فدات چون خودمم دوتا دختر خانم همسن و سال های شما دارم و آرزوی هر مادری سربلندی و افتخار بچه هاش ...

انشالله یه جوری خوشبخت بشن که دقیقا عین رویاهاتون باشن♥️خدا حفظشون کنه گل دخترارک

من هیچوقت درک نمیکنم چطور یه مادر که باید جونش برا بچش دربره،بچش رو دوس نداره؟!!!!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیز دلم ان شاء الله هر چی تو دلته و دلت میخواد برات اتفاق بیفته

یه روز خوب بیاد که به این روزات بخندی

🌸🌸🌸🌸

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

مادر دورت بگرده 

ایشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

بدی ازت دور باشه 

به هرچی میخای برسی

غم تو چشات نیاد

اشک از چشات میاد اشک شوق باشه مادر

ذوقتو کنم بگم بچم به ارزوهاش رسیده 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ...