2777
2789
عنوان

تجربه من از آشنایی با یه کاشانی

180 بازدید | 27 پست

راستش دلم مبخواد تجربمو بنویسم چون خیلی آزار دهنده بود

من یه مدتی با یه اقایی اشنا شدم اونم به اصرار چون اوایل تمایل نداشتم که اصالتا کاشانی بودن خیلی مذهبی و خشک بودن خانوادشون ولی خودش هم به ظاهر مذهبی ولی نمایشی بود 

درطول اشنایی فهمیدم اکثر کاشانی ها به شدت پنهان کار و محتاط و به شدت دروغگو هستن خیلی برام سخت بود وقتی میدیدم اصلا شفاف نیستن چون برام خیلی معرفت و صداقت مهم بود اصلا ذاتا همینطور بودن همش پنهانکاری میکردن حتی فامیلهاشون هم اینطور بودن

نمیخوام بگم همه کاشانی ها اینطور هستن ولی این تجربم باعث شد احساس خوبی نسبت به این شهر و مردمش نداشته باشم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من می‌خواستم برای زندگی برم کاشان😑😂

واقعا؟

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

صداقت متضاد دروغ هست

من کاشانی زیاد دیدم و دوستای زیادی دارم. به شدت محافظ کار هستن مسائل شون رو بیان نمیکنن محتاط هستن ولی این به معنای عدم صداقت نیست. چون دروغی هم تو رفتار و حرفاشون نیست

به قول معروف نگفتن همه چیز به معنای دروغگویی نیست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.