mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 عنوان خانومایی ک کورد کرمانشاه هستین 56 بازدید | 7 پست بهترین رفیق زندگیمی ،خوش قلب ترینم میشه اینو کوردی بگید خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 1404/06/16 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
omidkkkk عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 52 باش ترین یار ژیانمی خوش قلب ترینمی یا همون هم بگی هی کوردی محسوب میشه 😐😂
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 باش ترین یار ژیانمی خوش قلب ترینمی یا همون هم بگی هی کوردی محسوب میشه 😐😂 ممنونم دوستم کورد خواستم کامل کوردی باشه چون خوشحال میشه میخوام رو کلیپ تولدش بنویسم خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
omidkkkk عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 52 ممنونم دوستم کورد خواستم کامل کوردی باشه چون خوشحال میشه میخوام رو کلیپ تولدش بنویسم بسیار عالی کوردی کرمانشاه بسیار به فارسی نزدیکه زبان کوردی خودش چندین گویش مختلف داره تا جایی که منم متوجه بعضی لحجه ها مثلا لحجه مریوان
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 بسیار عالی کوردی کرمانشاه بسیار به فارسی نزدیکه زبان کوردی خودش چندین گویش مختلف داره تا جایی که منم ... درسته .دوستم کرمانشاه زندگی میکنه خیلی هم برام عزیز دوس داشتنی و بامرام خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
omidkkkk عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 52 درسته .دوستم کرمانشاه زندگی میکنه خیلی هم برام عزیز دوس داشتنی و بامرام منم کرمانشاه هستم دوستیتون پایدار و در سلامت باشید لطف دارید شما کجا تشریف دارید ؟
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 منم کرمانشاه هستم دوستیتون پایدار و در سلامت باشید لطف دارید شما کجا تشریف دارید ؟ من شمالی هستم استان گیلان ولی ساکن شهر دیگ خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
omidkkkk عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 52 من شمالی هستم استان گیلان ولی ساکن شهر دیگ گیلان قشنگ و زیباییهاش هر کجا هستید موفق باشید 🌹