2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خیلی بهشون دستور میده

456 بازدید | 58 پست

دیروز‌ سر همین داستان یه دعوای خیلی بزرگ داشتیم، مسخرست نه؟

ما عقدیم، گاهی اوقات رو یه چیزی حساس میشه و خیلی بزرگش میکنه، مثلا دیروز سر اینکه چرا کارای شخصیشو براش انجام نمیدم ناراحت شد، چرا برام چای نمیاری چرا نمیبری لیوانشو بشوری بذاری سرجاش و و و...

منم گفتم حالا اومدم خونتون نیازه حتما همه کاراتو من انجام بدم؟؟‌ خب خودت انجام بده دیگه مگه دست نداری. انقد هردو حرف خودمونو زدیم و لجبازی کردیم تا یه دعوای حسابی کردیم و الان هم هردو بشدت دلخوریم...

نمیفهمم چطور باید رفتار کرد تا یاد بگیره کاراشو خودش انجام بده...

تجربه نشون داده لج کردن بدترین نتیجه رو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب سر این کوتاه نیا وقتی انتظار داره تو این دوران آنقدر سرویس بدی بهش خونه خودت دیگه واویلاست.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالا نميدونم بقيه موضوعات چطوره ولي يه چاي و شربت بردن و ظرفشو برگردوندن اونم واسه شوهر چه اشكالي داره

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

یه قانون فست فود هست برای تربیت فرزنده😅 بگو عزیزم میبرم خودت هم میتونی انجام بدیا هرچی میخوای بگی با لحن دعوا و داد نگو و این حس رو بده که میفهمیش

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

یه قانون فست فود هست برای تربیت فرزنده😅 بگو عزیزم میبرم خودت هم میتونی انجام بدیا هرچی میخوای بگی ب ...

توضیح بیشتر لطفا

راجب فرزند

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ