2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خیلی بهشون دستور میده

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 58 پست
خونه مردم دعوا نکن ،نه خونه ی پدر خودت نه خونه ی پدر همسرت شخصیت دوتایتون خرد میشه

خیلی سعی میکنم از دعوا جلوگیری کنم، اما گاهی اوقات توانشو ندارم ، شاید دیروز میتونستم با درست رفتار کردن از دعوا جلوگیری کنم اما انقدر اعصابم از رفتارش و توقعاتش خورد شد که هرچی به دهنم اومد بهش گفتم و اونم قاتی کرد و خلاصه حسابی دعوامون شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما مگه سر این مسایل توافق نکردید؟!!!

عزیزم ما با عشق ازدواج کردیم سنمون کم بود وقتی نامزد شدیم انقدم رابطمون بالا پایین داشت که هیچوقت راجب این مسائل حرف نزدیم...

الان دوتامون دانشجوییم نمیدونم سرکار بریم اوضاع چطوریه

عزیزم ما با عشق ازدواج کردیم سنمون کم بود وقتی نامزد شدیم انقدم رابطمون بالا پایین داشت که هیچوقت را ...

الان که بحث جدی داشتی زیاد کش نده ولی کم کم در مورد این مسایل حتما به توافق برسید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

با ی لیوان آب و یک فنجان چای چرا زندگیت تلخ میکنی تو الان عقدی و هر دوتا میخاین غد بازی واسه هم در ب ...

ببین‌ بحث یه لیوان آب نیست، اول اینکه این مدل دستور دادن اونم توی جمع یکم به من برمیخوره و حس بدی میگیرم، بعدم خب دوست ندارم بچه ایندمون همچین الگویی داشته باشه، دوست دارم بچه هامون فارغ از جنسیت تو خونه کار کنن و کمک کنن

سومم اینکه من اگه برم سرکار چطور میخوام هم کارای خودمو بکنم هم کارای اونو هم کار بیرونو هم کار خونه رو؟

فکر ایناست ک باعث میشه لج کنم باهاش

خانوادش فهمیدن؟

نه اما چون بعدش از اتاق بیرون نیومد و تا آخر شب ناراحت بود مامانش نگران شد و ازم پرسید منم سربسته گفتم جریان اینطوریه،

البته همشو انداختم گردن اون، گفتم بهانه الکی گرفته دعوا راه بندازه😅

ببین‌ بحث یه لیوان آب نیست، اول اینکه این مدل دستور دادن اونم توی جمع یکم به من برمیخوره و حس بدی می ...

درسته حق با تو هست میدونم ولی شما الان اول راهین و هرکدوم میخاین حرف حرف خودتون باشه قولت میدم درست بشه ی مدت بگذره پس تو سعی کن زیاد لجبازی نکنی تا خودش خجالت بکشه

نه اما چون بعدش از اتاق بیرون نیومد و تا آخر شب ناراحت بود مامانش نگران شد و ازم پرسید منم سربسته گف ...

کمی صبور باشین هیچکس با لجبازی درست نمیشه الان شما بخوای داد بزنی دعوا کنی که همسرت همراه بشه تو خونه کمک بده و همسرت هم برعکس بگه داد بزنم لجبازی کنم دعوا کنم تا زنم تو خونه به من خدمت کنه سنگ رو سنگ که بند نمیشه

درسته حق با تو هست میدونم ولی شما الان اول راهین و هرکدوم میخاین حرف حرف خودتون باشه قولت میدم درست ...

درسته ممنونم

شاید اگه کوتاه بیام و سرفرصت مناسب ازش گله کنم بهتر باشه تا اینکه همون لحظه لج کنم و دعوا راه بندازم

کمی صبور باشین هیچکس با لجبازی درست نمیشه الان شما بخوای داد بزنی دعوا کنی که همسرت همراه بشه تو خون ...

درست میگی عزیزم

منم برای همین تاپیکو زدم

ک‌ بفهمم رفتار درست تو این موقعیت چیه

چطور میشه وادارش کرد که انقدر دستور بیخود نده

درسته ممنونمشاید اگه کوتاه بیام و سرفرصت مناسب ازش گله کنم بهتر باشه تا اینکه همون لحظه لج کنم و دعو ...

اره افرین ی مدت همین کارو بکن قولت میدم خوب میشه و جواب میگیری تو دوران نامزدی و عقد اکثر ادما این اختلافات هست ک زمان درستش میکنه زندگیت تلخ نکن

درست میگی عزیزممنم برای همین تاپیکو زدمک‌ بفهمم رفتار درست تو این موقعیت چیهچطور میشه وادارش کرد که ...

من خودم تو خونه همه کارای شوهرمو به جز اتوی لباس انجام میدم چون اولا خیلی کار می‌کنه وخسته هست دوما اگر بره تو آشپز خونه همه وسایلمو داغون می‌کنه هیچ وقت فکر نکردم بهم دستور می ده ویا من کلفتش هستم شما هم اگر همسرت چنین منظوری نداره خوب شاید سر کار خسته بوده وبا لحن بدی گفته،البته بازهم میگم بستگی به شناخت شما از همسرت داره

مشکلات اینجور روابط باید با صراحت حل بشه. باید مستقیم بهش بگی که این چیزا که می‌گه، توقعات بی‌جا است. هیچ‌کس نمی‌تونه تمام مسئولیت‌های خونگی رو روی دوش یکی بندازه. البته باید این رو با احترام بگی که دعوا بیشتر نشه. اگه می‌بینی لجبازی باعث بدتر شدن اوضاع میشه، بهتره هم‌زمان که نظر خودت رو می‌گی، راه حل‌هایی هم پیشنهاد بدی که همه چیز منطقی پیش بره. خلاصه، یه مدت لجبازی رو بذار کنار، حرف بزنین و با هم به توافق برسین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من خودم تو خونه همه کارای شوهرمو به جز اتوی لباس انجام میدم چون اولا خیلی کار می‌کنه وخسته هست دوما ...

نمیدونم دقیق فازش چیه انگار دوست داره بگه زور با منه یا مثلا منم ک دستور میدم و ...