2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خیلی بهشون دستور میده

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب سر این کوتاه نیا وقتی انتظار داره تو این دوران آنقدر سرویس بدی بهش خونه خودت دیگه واویلاست.

ببین اگه لج کنم بدتر دستور میده ولی وقتایی ک مثلا حرف گوش میکنم خودشم خیلی خوبه، کاراشو انجام میده و حتی کمک میکنه یکم

اما نمیفهمم چرا یه وقتایی اینطوری رفتار میکنه

فکر میکنه زن گرفتن یعنی همه کارای خودت و زندگیت رو دوش زنته

بعد من پس فردا بخوام برم سرکار، هم کار بیرونو‌ باید انجام بدم‌ هم خونه رو هم کارای اونو؟؟

فکر این چیزا عصبیم‌ میکنه

ببین اگه لج کنم بدتر دستور میده ولی وقتایی ک مثلا حرف گوش میکنم خودشم خیلی خوبه، کاراشو انجام میده و ...

خب شما مگه سر این مسایل توافق نکردید؟!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالا نميدونم بقيه موضوعات چطوره ولي يه چاي و شربت بردن و ظرفشو برگردوندن اونم واسه شوهر چه اشكالي دا ...

منم با این کارا مشکلی ندارم ولی خوشم نمیاد کاری ک خودش میتونه رو بیاد توی جمع با لحن دستوری هی بگه اینکارو بکن اونکارو بکن

مثلا هردو خسته ایم میگه پاشو برو اب بیار پاشو برو فلان کن

خب وقتی خودش میتونه چرا من؟؟؟

منم با این کارا مشکلی ندارم ولی خوشم نمیاد کاری ک خودش میتونه رو بیاد توی جمع با لحن دستوری هی بگه ا ...

اره الان متوجه منظورت شدم

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
نمیدونم سوال منم هست...اگه متقابل باشه ایرادی نداره یکطرفه آدم سوزش میگیره

اره واقعا. نمیفهمم چرا خوشش میاد هی دستور بده. یه حالت دیکتاتوری داره

نمیدونم چطور باید باهاش رفتار کنم که اصلاح کنه رفتارشو

توضیح بیشتر لطفاراجب فرزند

بله وقتی مثلا چیزی میخواد که نمیتونی بدی گریه میکنه چند بار تکرار میکنی ناراحتی ؟ دلت فلان چیز رو میخواد؟ اره؟ تا اروم بشه بعد ادامه میدی که باشه برات میخرم یا نمیشه چون ... یا اگه حواسش رو میخوای پرت کنی هم بعد این انجام میدی  که حس توجه کردن رو بگیره فقط همین حس درک شدن خیلی مهمه 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بله وقتی مثلا چیزی میخواد که نمیتونی بدی گریه میکنه چند بار تکرار میکنی ناراحتی ؟ دلت فلان چیز رو می ...

مرسی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

همسرشی همراهشی اگه کاراتون متقابل باشه بله تو چایی ببر براش اونم میوه پوست بکنه برات ولی اگه قراره م ...

نمیدونم بنظرت رفتار من بد بود یا اون؟؟؟

من چای درست کردم براش ولی یادم رفت بریزم چون پای فیلم بودم، اونم منتظر بود دید نریختم خودش رفت ریخت اورد با اخم نشست پیشم، خربزه هم برام اورد ک بخورم بعد ک خوردم و گذاشتمش کنار گیر داد بذار سرجاش ظرفشو

منم گفتم بذار الان میرم گفت نه همین الان پاشو

بعدم ک چایشو خورد ب من گفت پاشو ظرفاشو بردار منم گفتم خب خودت بردار گفت ن تو بردار، منم اخم کردم برنداشتم، اونم برداشتشون ولی گفت برو بشورشون، دیگه رفتم شستمشون ولی خیلی از این دستور دادناش بدم اومد

گفتم یعنی زورت داره خودت یه چای بیاری بخوری...

حالا نمیدونم من لجبازم یا اون؟

چند بار انجام نده بدون دعوا دلخوری بهش توضیح بده دیگه حساب کار دستش میاد الان کوتا بیای ی عمر باید ه ...

ببین اونقدرا بد نیست مثلا تفریح و مسافرت یا مهمونی که میریم خودش بیشتر کارارو انجام میده

ولی تعریفش از زن و وظایف زن خیلی انگار زیاده

مثلا میگه زن گرفتم ک کارامو انجام بده🙄🙄