2777
2789
چرا معتاد هوش و حواس و عاشقی سرش نمیشه؟

گلم  معتاد  وقتی موادش تموم شه  هیچی حالیش نیس

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم معتاد وقتی موادش تموم شه هیچی حالیش نیس

یعنی عقل نداره؟

باور کن اصلا نمیتونم فراموشش کنم.

پس چطور تا قبل ازینکه برم پیشش اوکی بود باهام و جوابمو میداد وقتی رفتم دیگه مسخره بازی‌اش شروع شد.

از من فیلم هم گرف

یعنی عقل نداره؟باور کن اصلا نمیتونم فراموشش کنم.پس چطور تا قبل ازینکه برم پیشش اوکی بود باهام و جواب ...

دختر تو عقلت کجا رفته  فیلم نزار ازت بگیره بخدا وقتی خمار  بشه با فیلم تهدیدت میکنه باج ازت بگیره برا موادش ها عقل داشت که معتاد نمیشد اعتیاد بد دردیه هممون دیدیم اطرافمون بخدا از فیلما هم بدتره زنو بچشون خیلی زجر میکشن مواد عقلی براشون نمیزاره نه میفهمن پدر بودن چیه نه عشق دست خودشون نیستا  مواد اینجوری میکنه

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بنظرت منو میگیره یانه؟

یعنی بازم میخاییش؟ 😐😐 اگه نگیره دیگه احمقه ببخش ها  ولی هیچ دختری اینقدر احمق نیست با پای خودش و دونستن اعتیادش زنش بشه  دیگه خوددانی