2777
2789

سلام سلام 

خوب من امسال دهمم 

و می‌خوام بخونم تا پایه‌ام قوی بشه و کنکور رو بتونم بگذرونم 

و انشالله یک روزی دکتر بشم 

میخواستم ازتون بپرسم میشه اگه نصیحتی یا تجربه ای دارید بگید که تو این سه سال بتونم آینده ام رو تضمین کنم 

سلام 

اینده تضمینی نیست 

نصیحت هارو بشنو ولی راه خودتو برو 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

از همین الان با برنامه و مستمر پیش برو 

در کنار مطالعه در هفته چند ساعت رو به تفریح اختصاص بده 

خودت رو از حاشیه و مجازی و هر چیزی که تمرکزت رو بهم میریزه دور نگهدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم اصلا خودت با کسی مقایسه نکن درسته کنکور و امتحانات نهایی رقابته اما تو فقط حواست به خودت باشه از حرف های معلم ها در باره امتحان های نهایی نترس نیازی نیست برای همه درسا معلم بگیری فیلم ببینی روش درس خوندنت پیدا کن چون هرکس با ی روشی راحته اصلا جا نزن اگه یه روز خسته شدی بدون که بخشی از مسیرته و این خستگی نشون میده تو داری درست پیش میری یکم استراحت کن ولی جا نزن موفق باشی 

از همین الان بشین بخون

ازمون ماز شرکت کن

تست بزن و رو تشریحیاتم کار کن

به هیچ عنوان نگو سال بعد میخونم

از همین لحظه بشین با ارامش و تمرکز بخون

و حتما غیر از خوندن مطالب رو مرور هم بکن

اول تست بزن بعد که مطلب رو خوندی دوباره همون تستارو تکرار کن و اونوقت برو پاسخنامه رو نگاه کن ببین بار ددم نسب به بار اول چه تغییراتی داشتی