بچه ها بیاید یه داستانی واستون تعریف کنم از کلاهبرداری که ازم شد ولی ایشون اینو نپذیرفته منم حوصله شکایت نداشتم شما بگید حق با کیه تو همین نی نی سایت اتفاق افتاد اینو میگم ک اگر یکی مثل من هست اینجا گوه نخوره و کلی واس هر چیزی تحقیق کنید
هستید بگم؟
#پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
آقا من ب ایشون پیام دادم داخل روبیکا و یزره سوال پرسید ک آره چ رشته ایی هستی و کدوم شهر بعد گف بهم ز ...
خلاصه زنگ زدم بهش با شارژ خودم و کلی صحبت کرد(اخرش میگف من برات تایم گذاشتم آخه چ تایمی چ چیزی با شارژ خودم یک سری توضیحات در حد نیم ساعت دادی و تموم شده)
بعدش گف ک هزنیه یک ماه ۲.۵۰۰ و واریز کنید و شماره کارت داد (فاصله این حرفا تا واریز کلا ۳ روز بود ک با شارژ خودم تماس میگرفتم و یک سری چت ساده)
بعد ک هزینه رو پرداخت کردم گف آره برو فلان کتاب رو بگیر همشونم تک پایه(یعنی ۱۰.۱۱.۱۲) کلی کتاب گرفتم نزدیک ۴ ملیون بعدش
#پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یک گروه داشتم از قبل ک درس میخوندن وقتی گفتم شرایط خیلیا اومدن گفتن کتاب هات ازت خوب نیس و اینکه برنامه اش مثل رباته و اصلا نباید تا چند وقت پول بگیره ببینه تو با برنامه اش اوکی هستی یا ن و اصلا میگف ویدئو نبین و بشین درسنامه خوانی بکن و کلی چیزا دیگ من دیدم باهاش اوکی نیستم البته مثلا ی جا میگف آره برو ادامه فلان مبحث از مثلا فصل ۱ دهم بخون اون مبحث اصلا تو دهم نبود😐😐 خلاصه تصمیم گرفتم ک باهاش پیش نرم بهش پیام بدم بگم پولو بس بده و حق خودتو ور دار واس ۱ برنامه ک ب من داده بودی فوق ۲ برنامه(برنامه ب صورت روزانه بود و کل ماه نداده بود)
حالا تا موقع منم اینو بگم..یک دوسال پیش یک خانمی مرتب تاپیک میزد پول نداریم و هوا گرمه نه پنکه داریم نه کولر خانمهای نی نی سایت کلی براش پول میزدند هرسری ..یکبارم پول زدند بره پنکه بخره..یکبارم تاپیک زد دلم هوای مشهد و کرده تابحال حرم نرفتم..دوباره براش پول زدند بره حرم..خلاصه خانم با شوهر میاد مشهد روز دوم شوهرش حالش بد میشه میبرند بیمارستان..دکترا گفتند شوهرت سرطان داره..دیگه اومد اینجا تاپیک زد و معذرت خواهی و حلالم کنید بخدا پولاتون رو برمیگردونم و اینا..خلاصه کلید اسرار شد..اما خیلی ها گفتن حلالت نمی کنیم.تو دیگه باعث شدی ما به نیازمند واقعی هم کمک نکنیم
ی چیزی سر هم کردم گفتم دیگ نمیخام شمام تلاش کردی(آره خیلی تلاش کردی ۲ برنامه بیشتر ندادی بقیه توضیحاتم با شارژ خودم بوده حتی بعد واریزی ام میگف خودت زنگ بزن بهم😐😐)
گف شرایط مالی ام خوب نیست بهم تایم بده و بهت برمیگردانم و شماره کارت امو دادم گفتم خوب میده دیگ ۱ هفته فرصت دادم اومدم دیدم تو روبیکا کلی برنامه چرت و پرت فرستاده ک من نمیخواستم و این پیام داده
این پیام بهم داد و در کمال پرویی بلاکم کرد!!! با هر خطی زنگ میزدیم جواب نمیداد و بعدش پیام داد ک من نمیتونم برگردونم یکی از اقوامم ک ( بخاطر این طرف از من تایم خواست تا پولو برگردونه) فوت شده و من شرایط اش ندارم ک بدم و برات ۲ ماه رو برنامه ریزی کردم و هیچ حقی در رابطه با من نداری!!!
استارتر شما تو شهرتون مشاور کنکور نیست که اینجا راهنمایی خواستی؟ الان که تو هر شهری بری قدم به قدم تبلیغ مشاور و کلاس های کنکور زدن. اینقدر هم زیادن بچه ها نمیدونن کدوم
با شماره های مختلف بهش زنگ زدم گفتم شکایت میکنم پول کمی نبود چقدر آدم بدی بود ک من بهت گفتم حق خودتو از پول اول بردار حداقل ۲ تومن اشو بده بهم ۵۰۰ واس خودت گف ن دیگ من واس یک ماه ات کامل برنامه ریزی کردم آخه شمایی ک منو نمیشناسی چجوری واس چند ماه برنامه ریزی کردی؟ از طریق یکی از آشناها تو آگاهی خونشو پیدا کردیم گفتیم خونتو داریم میایم در خونت گف بیاید😐😐 من در دادگاه اعلام میکنم ک من همه جوره کارم درست انجام دادم و شما هیچ حقی ندارید و الکی دارید دبه میکنید تازه کلی تهمت زد ک آره شاید اصلا کارت همین بوده کلاهبرداری 😐😐😐