2777
2789
عنوان

کسب درآمد

174 بازدید | 27 پست

میخوام درآمد داشته باشم با گوشی یادم بدین😫😫🫢🫣😣😣😑

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کارم ادمینی هست اگر بخوای به توام آموزش میدم

ادمینی درآمد داره؟

الکی نیست ینی؟

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بیاد دیگه یه قدمی برداریم چیه همش سرمون تو تاپیکای دعوا خانواده گی بود🫤🫤😫😒😑

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
با گوشی تو خونه فقط باید پروژه بگیری بعد دیگه استوری و پست و این حرفا که باید بلد باشی

اکثرا برا مغازهاشون ادمینی حضوری میخوان الان شما حضوری کارمیکنی یاهمش غیر حضوریه؟؟

واینکه از خودتونم عکس وفیلم تهیه میکنید یافقط از محصولات یا از نمونه کارها؟

ادمینی طوری هست که وقتی بلد باشی دیگه هر شاخه ای باشه فرقی برات نداره من کاراته روانشناسی دندان زیبا ...

یعنی چی 😐 خودمم دارم آموزش میبینم واسه ادمینی منظورم اینه که ادمینی مدیریتی ، تبلیغات ، فروش ، تولید محتوا  کدوم ؟