2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 58 پست
اخه مدیرمون خیلی جوون و خوشتیپه اونو ببینه که عمرا نمیزاره دیگه 🙄

خخخخ.صددرصد

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

فکرش اشکال داره خیلیم اشکال دار

چون خیلی زنای دیگم همین مشکلو دارن فک نکن عادیه

نامزدیم برای شناختن همدیگس

یعنی چی نمیخوام بری بیرون ببننت؟ چه طور خودش بره بیرون ببینه  و ببیننش؟

بعدشم کار فقط که پول نیست

تازه پولم باشه فقط 

اگه اون بهت پول بده بهت دیگه موقعیتتون  برابر نیست 

زندگیتون یه مدل دیگه میشه

شاید جوشه اونو میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من بخاطر بعد مادیش نمیرم سر کار. چون میخوام تو اجتماع باشم و سرگرم باشم و نتیجه درس خوندنم رو ببینم میرم سرکار. 

بگو معلومه که خرج خونه و خودم با تو هس من پولمو برای تفریحم استفاده میکنم(الکیییییییییی) 

فقط اینو بگو که به غرورش برنخوره 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
نه اصلن  فقط یکم فکرش سنتیه

همین دیگه اصلا کارتو ول نکن

سالها بعد اگه یه چیزی بخوای همش میگه پول ندارم ،پول ندارم باید صبر کنی ،،،

پس هیچ وقت شغلتو ول نکن

حالا شغلت چیه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
کارتو ول نکن 

زنی که بلده پول دربیاره موقعیتش تو خونه فرق داره به خصوص اگه بیفته به مرد نا اهل

چون اونی که پول داره استقلال داره

شوهر به آدم پول بده مدل رابطه زن و شوهر فرق میکنه 

مرد خوبم هست زیادم هست 

ولی خیلی مردام سو استفاده میکنن با پول دادن به زن و چه جوری پول دادن کنترلش میکنن

همجنس های با ذات خرابش رو خوب میشناسه 

کار کن اما حواست باشه کسی ازت سواستفاده نکنه 

همسرتم ازین بابت مطمین کن

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
فکرش اشکال داره خیلیم اشکال دار چون خیلی زنای دیگم همین مشکلو دارن فک نکن عادیه  نامزدیم برا ...

نه عزیزم من میشناسمش 

تو ذهنش همیشه این بوده من بمونم خونه تو راحتی اون تامینم کنه 

اصلا ادم پولکی و حسابگری نیس 

ولی من تصمیم دارم کارمو ول نکنم 

کار و استقلال خیلی مهمه ازش دستش نده

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
کارمند بازرگانی ی برند معتبر

حقوقت چنده ؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
کارتو ول نکن  زنی که بلده پول دربیاره موقعیتش تو خونه فرق داره به خصوص اگه بیفته به مرد نا اهل ...

خدایی اهل بدجنسی نیس بهترین چیزارو اول واسه من میخاد 

حقوق من در مقابل درامد اون خنده داره 

من واسه پول نمیرم فقط واسه حس خوبی که خودم دارم 

نمیدونم میفهمین یا نه😥

نه عزیزم من میشناسمش  تو ذهنش همیشه این بوده من بمونم خونه تو راحتی اون تامینم کنه  اصلا ...

توهم خوشگل و خوشتیپی خانومی

یکی از اساتیدمون  اخیرا بهم نظر داشت بلافاصله به همسرم گفتم باهم رفیم پیشش 

به رومون نیاوردیم که همسر میدونه این نظر داره طرف چنان زرد کرده بود که نگو

نه عزیزم من میشناسمش  تو ذهنش همیشه این بوده من بمونم خونه تو راحتی اون تامینم کنه  اصلا ...

حرف منو اشتباه فهمیدی من نگفتم پولکیه

اونجایی که گفتم فکرش اشتباهه یه جای دیگه بود

همون افکار سنتیه

مردی که به زنش میگه نمیخوام بری ببیننت (خودت نوشتی) یه جور خاصی به زن نگاه میکنه

این جور خاص وسط کلی دعوا یا خونه خریدن یا این چیزام میاد وسط 

یا اینجوری میخواد زنو به خودش وابسته نگه داره 

در حالیکه عشقی خوبه که از سر وابستگی نباشه 

اون زنیکه از سر نداری مونده با شوهرش عشقش که عشق نیس

این جور فکرا رو گفتم غلطه ربطی به پول نداره هیچ کدوم