2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 58 پست
من الان یکم شرایطم بدم شده تو بخاطر این رفتی سرکار؟؟؟من دوس دارم زنم تو خونه باشه خونه داری کنه من و ...

عزیزم حس میکنم یکم بد دله، این که تو خونه باشی یا نه با خودته. دراینده مشکل پیش نیاد 

She is everything I ever wanted.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه میگه دوس ندارم یه بی همه چیزی حالا کدوم بی همه چیزی نمیدونم! بهت امر و نهی کنه. 

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
من چیکار کنم بخدا کفش آهنی پوشیدم اینقد گشتم تا اینکارو پیدا کردم

همون کفش اهنی رم پات کن از حقت دفاع کن کارتو ول نکن. ادم باید یه حس رضایت درونی از وضعیتش داشته باشه

She is everything I ever wanted.... 
عزیزم حس میکنم یکم بد دله، این که تو خونه باشی یا نه با خودته. دراینده مشکل پیش نیاد 

نمیگه که تو خونه بشین اتفاقا عاشق اینه منو کلاس بزاره باشگاه بزاره 

فکرش اینه که دوس ندارم زیر دست کسی کار کنی 

نمیگه که تو خونه بشین اتفاقا عاشق اینه منو کلاس بزاره باشگاه بزاره  فکرش اینه که دوس ندارم زیر ...

ببرش محیط کارتو ببینه خیالش راحت بشه

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

هععععی روزگاااااار 😔

عزیزم ناشکری نکن. برو خدارو شکر کن که شوهرت غیرت داره و مرده. مثل این خواستگارای من نیستن که میان زارت و زورت میگن ما زن شاغل میخوایم و چشمشون به دست زنشونه. شوهرت دوستت داره و نگرانته. ببوسش بزارش روی تخم چشمت

دقیقا شوهر منم همینطوریه.به خاطر موقعیتش خیلی خیلی راحت میتونه واسم کار اداری پیدا کنه ولی با کارکردن زن مخالفه.میگه صبح زود بیدار میشی اذیت میشی هم بچه رو اذیت میکنی.باید بری زیر دست چندتا مرد که بهت امرونهی کنن.ولی میگه هرکلاسی دوس داری برو باشگاه برو.با دوستات برو گردش ولی کار نه😞

کارشناس ارشد حقوق قضایی
نمیگه که تو خونه بشین اتفاقا عاشق اینه منو کلاس بزاره باشگاه بزاره  فکرش اینه که دوس ندارم زیر ...

دقیفاااااا میفهممت شوهر منم طرز فکرش عیییییینه شوهرته اتفاقا اینجور مردا اصلا بددل نیستن خیلیم به زنشون ازادی میدن من هر جا بخوام میرم اما خب عین شوهر تو سر کار رفتن خط قرمزشونه میگه دوس ندارم کسی بالادستت بهت دستور بده از دوس داشتن زیاده عزیزم منکه پذیرفتم و کار نکردم چون دیدم چیزی برام کم نمیزاره و رابطمون برام از هرچیزی مهمتر بود

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

زمانی که من رفتم سر کار.همسرم این قدر عصبانی شد که تو خیابون ول کرد ورفت.اما من هیچ اعصاب خورد کنی راه ننداختم.الان بعد سالها این قدر راضیه که میگه خوبه سر کار رفتی.در آمدم هم مال خودمه.البته من فرهنگی هستم.ولی اگه غیر از اون هم بود راضی میشد.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.