2777
2789
عنوان

لوبیای قورمه سبزیم خیس نکرده پختم

826 بازدید | 68 پست

خانوما یهو زنگ زدن که شب مهمون میاد پاشدم قورمه سبزی بذارم ،ساعت۴شروع کردم پختم ،پیازشو با گوشت تفت  دادم بعد سبزی های سرخ شده ام رو اضافه کردم 

فقط لوبیاهامو خیس نکرده بودم لوبیا چیتی هستن

چون یهویی شد

تو قابلمه جدا ۱ساعت پختم بعد آبش دور ریختم ،دوباره آبجوش ریختم گذاشتم بپزه جدا،اونورم قورمه ام میپزه یکم بعد لوبیاهارو اضافه میکنم به قورمه ام

بنظرتون تا ساعت۱۰شب خوب میپزه؟؟؟استرس گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونستی چیزی دیگه درست کنی 

اینکه نخیسوندی ولی گذاشتی چندتا جوش بخوره و آب رو پرت کردی دوباره آب ریختی تا بپزن مشکلی ایجاد نمیکنه همین کار نفخشون رو میگیره تا حدودی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

لوبیا چیتی که زود میپزه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

اتفاقا لوبیا چیتی اگر خیس نخوره لعاب میندازه به خورشت 

ولی خیس کنی لعاب نمیده 

اینو امتحان کردم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭