2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 58 پست
جوننننززز  منو از کجا دیدی شیطون

😂😂😂حالا راستی خوشتیپ میکنی یه وقت مدیر عاشقت نشه😂

ولی به غیر شوخی اصلا کارتو ول نکن که کار گیر نمیاد ،رشتت چی بود ؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

معمولاوقتی از کسی خوشش میاد اونو میندازه که به بهانه نمره ازش سواستفاده کنه من با همسرم رفتیم پیشش کم اورد گفت حلش میکنم 

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف منو اشتباه فهمیدی من نگفتم پولکیه اونجایی که گفتم فکرش اشتباهه یه جای دیگه بود همون افکار سنتی ...

اره میفهمم حرفتو عزیزممممم  تا حد زیادیم قبول دارم ولی چیکار کنم

نمیدونم اعتماد به نفسش کمه که میترسه منو از دست بده 

یا بخاطر مردسالاریه که تو وجودشه اگه نریزین سرم اصالتا تُرکه 

میتونه ربط داشته باشه؟؟

من فک کنم ترکیبی از دوتاشه

جامعه کثیفه بهش حق میدم ولی زن باید قوی باشه نه که به خاطر این اشغالها از حضور  در جامعه محروم بشه

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
😂😂😂حالا راستی خوشتیپ میکنی یه وقت مدیر عاشقت نشه😂 ولی به غیر شوخی اصلا کارتو ول نکن که کار گیر ...

نه مدیر روز اولی خودشو لو داد خخخخ گوشیش بغل دستم تو شا رژ بود ی سارا نامی تل گ رام قلب واسش زد😁😁😁

مدیریت فوق عزیزم

اره میفهمم حرفتو عزیزممممم  تا حد زیادیم قبول دارم ولی چیکار کنم نمیدونم اعتماد به نفسش کمه که ...

آره اکثر ترکا اینجورین. اه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
نه مدیر روز اولی خودشو لو داد خخخخ گوشیش بغل دستم تو شا رژ بود ی سارا نامی تل گ رام قلب واسش زد ...

باشه جونم شغلتو ول نکن حتما درامدتم خوبه.

ااا 😐😐😐

چی شده😂

اره میفهمم حرفتو عزیزممممم  تا حد زیادیم قبول دارم ولی چیکار کنم نمیدونم اعتماد به نفسش کمه که ...

احتمالا هر دوشه

نه که به خاطر ترک بودنش باشه ولی منم تو ترکا این چیزا رو بیشتر از بقیه دیدم

حتی تو تحصیل کرده هاشونم هست

این چیزا اگه تو مرد زیاد باشه زندگی رو سخت میکنه

روش کنجکاو شو امتحانش کن اینا

من جات بودم راحت تا نمیفهمیدم این اخلاقاش چه قدر جدیه باهاش عقد نمیکردم

چون تو عروسی کنی دیگه اختیارت دست اونه 

مردی که خودش نفهمه میتونه واقعا زنو اسیر کنه قانونم پشتشه

با الان که نامزدی فرق داره

احتمالا هر دوشه نه که به خاطر ترک بودنش باشه ولی منم تو ترکا این چیزا رو بیشتر از بقیه دیدم حتی تو ...

عزیزم امشب اب پاکی رو ریخت روم

گف دوس ندارم بری دوس ندارم مرد غریبه به اسم همکار رو گوشیت زنگ بزنه 

دوس ندارم زنم بره سرکار دوس دارم خودم تامینش کنم

منم کای گریه کردم 

موندم چیکار کنم

دوسش دارم گزینه ای واسه ازدواج ندارم همه خونوادمم میدونن

اول بههونه میکرد که شرکت خصوصی دوسندارم حالا...

موندم چیکار کنممممم

عزیزم امشب اب پاکی رو ریخت روم گف دوس ندارم بری دوس ندارم مرد غریبه به اسم همکار رو گوشیت زنگ بزنه& ...

دیگه واقعا به میل خودته 

که چه مدل زندگی دوست داری 

بعدشم اینکه الان مورد دیگه برا ازدواج نداری خب طبیعیه

هیچ کسی که نامزد داره به مورد دیگه فک نمیکنه آدمای دیگم نمیان جلو

الان من با تو حرف میزنم شاید زمین تا آسمون با هم فرق داشته باشیم 

ولی خودم باشم میدونم مردی که میگه نمیخوام زن بره سر کار میخوام خودم تامین کنم

هزار تا خاصیت دیگم داره که من دوست ندارم

میخواد زنش وابسته باشه 

بعد خودم افسرده میشم نتونم برم سر کار 

ممکنه پس فردا بیرون رفتنتم محدود کنه

تصمیمای مهم زندگی رو تنهایی میگیره

به خوانواده اش خیلی اهمیت میده و به خصوص به پدر مادرش هر چه قدرم حرف غلط بزنن نه نمیگه 

انتظار داره زنشم همیشه به اونا بگه چشم و بگی نه میگه بی احترامی کردی

اینا همش با همه معمولا 

بعدم فردا روزی مشکل باشه تو زندگی من میخوام بتونم برم سر کار 

خلاصه من باشم باهاش عروسی نمیکنم ولی تو من نیستی 

پس خودت باید تصمیم بگیری

اگه واقعا این چیز مهمی نیست برات باهاش عروسی کن 

ولی از سر بیچارگی که کسی نیست و اینا تصمیم نگیر

بلاخره هزار تا راه برای زندگی هست

دیگه واقعا به میل خودته  که چه مدل زندگی دوست داری  بعدشم اینکه الان مورد دیگه برا ازدوا ...

اول از همه مرسی وقت گزاشتی عزیزم

حرفاتو میفهمم ولی خوب واقعا هیچ ایرادی تو این مرد نیس حتی ارزوی خیلی هاست خیلی انسانه دست و دلباز خوشتیپ زن دوست عاشق و...من میفهمم که از روی دوست داشتن زیاد اینجوری میگه باهاش حرف زدم هرچند راضی نیست هنوزم ولی من کار خودمو میکنم و میرم سرکارمو قطعا

دیگه نمیدونم چه تبعاتش بعدا قراره چی بشه...😥