2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم😐😐😐😐😐

815 بازدید | 58 پست

من تاپیک زدم عصری 

رفتم سرکار امروز بالاخره...دوماهه داشتم رزومه میفرستادم 

به نظر محیط خوبیه همه چیش اوکیه 

نامزدم از اول دلچرکین بود میگف نرو سرکار من همه چی واست میگیرم 

اما من کفتم شیش ساله واسه چی درس خوندم پس 😐کار خودمو کردم که به قولی از اول نخواد حرف اون شه

حالا قضیه چیه 

از صبح زنگ میزد همش از سرکارم میپرسید کی تو اتاقتونه مرد هست؟کارش در حد و لول تو هست؟؟؟ناراحت بود گف احساس میکنم رفتی مسافرت پیشم نیستی 

چون منم نمیتونستم گوشی زیاد دستم بگیرم زیاد ارتباطی نداشتیم 

الان زنگ زده میگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگه؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

من الان یکم شرایطم بدم شده تو بخاطر این رفتی سرکار؟؟؟من دوس دارم زنم تو خونه باشه خونه داری کنه من واسش خرج کنم

دوس ندارم بری بیرون ببیننت😐😐😐من دوستت دارم تو نمیبهمی بعدم بغضش گرفت گف من میرم قطع کرد

😥

من چیکار کنممممم بخدا پدرم دراومده اینکارو پیدا کردم

من الان یکم شرایطم بدم شده تو بخاطر این رفتی سرکار؟؟؟من دوس دارم زنم تو خونه باشه خونه داری کنه من و ...

مرداروشن فکراشونم همشوووون ته تهش نمسخان زنشون بره سرکار

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

اصلا نگران نباش.کم کم خوب میشه.کارتو ول نکن.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.