2777
2789
عنوان

فروختن طلاو ماشین در زندگی مشترک

108 بازدید | 24 پست

سلام دوستای گلم

یه سوال ذهنمو درگیر کرده…

تا حالا پیش اومده تو زندگی مشترک مجبور بشی طلای خودتو یا ماشین زندگی رو بفروشی؟

برای خونه، قسط، بدهی، مریضی یا هرچی…

اگه فروختین چه حسی داشتین؟

من باشم نمیفروشم جز واسه خودم 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بعد از ۱۴ سال زندگی برای اولین بار پارسال طلا فروختم .هیچ حسی .حس تعلق ندارم خیلی به طلا و ..

آفرین خوبه.من هم پول پرستو تجملاتی نیستم ولی پای زور وامیستم

خودم ک نه چون هنوز ازدواج نکردم

ولی آشنایان واقوام بله ،چون گاهی آدم مجبوره از وسایل غیر ضرور یا حتی ضرور بزنه ب خرج خیلی هزینه های زندگی ک ضرورتر و واجبن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

اگه زور باشه که آره ‌

ولی من خودمم دلم بود بفروشم .ناراحت قطعا هستما .منکرش نیستم ولی عذاب آورم نیست برام .

برای بار اول بود همسرم ازم درخواست کرد چیزی بفروشم اونم خیلی تحت فشار بود .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نه زوری که متاسفانه من لج بازم بدتر میکنم،ولی خیلی تو زندگی طلا و ماشین فروختیم و خریدیم،زندگی ۲نفریمون بود دیگه واسه غریبه نمیکنم که

خب مگه نمیگید زندگی مشترک یعنی اندازه یه طلا و ماشین از خود گذشتی نمی‌کنید واسش؟

نه چون مردا ارزش ندارن

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂