2777
2789
عنوان

فروختن طلاو ماشین در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست

من برا خونه ۲۵ گرم چند سال پیش فروختم شد ۵۰ت😐الان ۱۷۵ میلیونه میشد ولی

اگ برمیگشتم عمرا اگ میفروختم ی خشت از این خونه بنامم نیس ولی هم طلارو دادم هم ۷۰ م گفتم عروسی نمیخام گذاشت رو‌پول خونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ی ریسکه.اعتماد داشتن تو زندگی نقش مهمی داره

بله اینم مهمه ک شریک زندگیت قابل اعتماد باشه واهل زندگی وقدر دان هم باشن زن شوهر هرو تلاش کنن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

ببخشید ها فقط شمارو نمیگم ولی وقتی انقدر از ینفر بدتون میاد که حاضر نیستید از چیزی واسش بگذرید چجوری ...

من شوهر ندارم بدم بیاد یا نیاد مجردم 

ولی مهم خودمم هرچقدرم عاشقش باشم با پولم شوخی ندارم

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

من برا خونه ۲۵ گرم چند سال پیش فروختم شد ۵۰ت😐الان ۱۷۵ میلیونه میشد ولیاگ برمیگشتم عمرا اگ میفروختم ...

آفرین.دمت گرم خانومی کردی امیدوارم جواب خوبیاتو بگیری عزیزم

متاسفانه اذیتم کردن

عزیزم منم میخواستم طلاهایی که خودم پارسال رفتم سرکار رو بفروشم و ماشین بخرم چون همسرم طلایی برام نخریده ولی با بحثی که شد بینمون فهمیدم کلا مرد ها لیاقت ندارن 

اگه میتونی تاپیک یکی مونده به آخرمو بخون 

شوهرم خیلی دوسم داره بخاطر من 4 سال موند تا خانوادم راضی بشن باهم ازدواج کنیم ولی با این وجود فهمیدم لیاقت نداره 

عزیزم منم میخواستم طلاهایی که خودم پارسال رفتم سرکار رو بفروشم و ماشین بخرم چون همسرم طلایی برام نخر ...

طلا بنظرم پس اندازه خانوماست.هیچکی نمیتونه مجبورت کنه برای فروشش مگر اینکه خودت بخوای.من زندگیم بخاطر ۵ تا النگو بهم خورد ک اگه میفروختنشم مشکل حل نمیشد.بنظرم اگه واقعا با فروختنش مشکل حل میشه بفروشیم