2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم درسته حرفام يا بد 

تاحالا رفتی پيش اين سيد ها كه دعا مينويسن سركتاب ميگيرن براي كارهاي خير و اينجور چيزا؟

اسم خودت و اسم مادرت رو ميگيره علتش رو بهت ميگه اگر همه راه ها رو رفتی

مثلا ببين تاخير در ازدواج چند علت داره مثلا 

به اندازه ي كافي توي اجتماع نرفتن و ديده نشدن 

شرايط خانوادگي اينكه بعضيا تو چه قشری هستن ممكنه بعضي پول جهيزيه نداشته باشن يا مثلا كرايه نشين باشن خيلي شناخته شده نباشن

توي اقوام يا فاميلتون كسي هست معرفي كنه؟ 

بعضي ها به خاطر يك ايراد ظاهري يا يه اخلاق مثلا خيلي درونگرا هستن و هيچوقت اجازه نميدن كسي بهشون نزديك بشهبود يا اون ها رو بشناسه يا يك بيماري نسل در نسل دور از جون شما البته

يا چيزهاي مختلف ديگه... ممكنه خدايي ناكرده كسي طلسم كرده باشه يا بخت كسي روروز از قصد ببندن ... هرچند اينا فقط حدس هست ولي در مواردي ممكنه..

همه اينا به كنار ممكنه واقعا هنوز كسي كه بايد اماده نيست يا با شما اشنا نشده بايد توي مسير همديگه قرار بگيريد بعد هركسي در طالع خودش يه تاريخ و زماني رو داره كه سرنوشت تايين ميكنه مثلا يك نفر ممكنه در 18 سالگي ازدواج كنه يك نفر در سن بالاتر مهم زمان نيستممكن مهم فرد درست هست ... يك نفر ممكنه سال هاي زيادي بچه دار نشه ولي يكي بلافاصله بعد عروسي باردار ميشه دست خداست و تا حدودي هم ما... بنظرم خيرتي داره حكمتي داره 

میگه ازدواج از زندگی و شادی عقب میندازه دوس داره خودش هم عاشق بشه با اینکه خیلی هم خواستگار ها معقول ...

ان شاءالله خوشبخت بشن. ولی تفکرشون عجیبه. انسان هر چی هم کامل باشه بنظرم نیاز به همدم داره مگر اینکه اهل دوست پسر و روابط ازاد باشه البته بعضی دخترا هم هستن دوستان زیادی دارند و با اون ها سرگرم هستن منظورم دوست هم جنس خودشون.

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بله ۳ ساله،۳۵ سالگی ازدواج کردمکلی هم اطرافیان عذابم دادن و دلم شکستن بخاطر مجردیبرا همین میدونم الا ...

بسلامتی خوشبخت بشید عزیزم. شما چیکار کردید که جور شد؟

نميدونم درسته حرفام يا بد تاحالا رفتی پيش اين سيد ها كه دعا مينويسن سركتاب ميگيرن براي كارهاي خير و ...

دیگه فقط باید به خودم بگم حکمتی داره وگرنه راهی نیست که نرفته باشم

بسلامتی خوشبخت بشید عزیزم. شما چیکار کردید که جور شد؟

من ۶ سال سوره یاسین هرروز خوندم و هدیه دادم ب حضرت فاطمه،ولی مردی رو قسمتم کرد ک  واقعا کنارش آرامش دارم،درسته از نظر مالی مشکل داریم ولی کنارش واقعا خوشبختم و فقط شوهر نیست برام،دوست  و رفیق و سنگ صبورم هس

حضرت عباس ب مادرش قسم بده وقتی خوندی،دست خالی برنمی‌گردی

اون ذکر توسل به حضرت عباس هست من پارسال دوتا چله خوندم با اینکه قبلش تو خواب بهم گفته بودن ولی اونم نتیجه ای برام نداشت. حتی سالها پیش یک شب خواب دیدم از هیات ایشون بهم گفتن هرکاری داری بیا در خونه ما ولی خیلی رفتم دست خالی پرتم کردن ایکاش حکمتش را می فهمیدم. در خونه ای از اهل بیت نیست نزده باشم خدا هم که مدام صدا میکنم پاسخی نمی شنوم ایکاش فقط خدا بهم میگفت گیر کارم چیه

من ۶ سال سوره یاسین هرروز خوندم و هدیه دادم ب حضرت فاطمه،ولی مردی رو قسمتم کرد ک واقعا کنارش آرامش ...

خدا را شکر عزیزم