2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو تعریفش رو خیلی شنیدم ولی انگار خیلی سخته

دیگه واقعا توان انجام این جور چیزها را ندارم. اینهمه دختر و پسر راحت ازدواج میکنن اینهمه چله نشینی نداشتن. من به شخصه وقتی چله گرفتم واقعا حالم بدتر میشه 

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

اون ذکر توسل به حضرت عباس هست من پارسال دوتا چله خوندم با اینکه قبلش تو خواب بهم گفته بودن ولی اونم ...

ببین ذکر توسل نمیگم،یا یاسین ک میخونی  خانم ام البنین هدیه بده یا بخود آقا ،اخر هردو ب مادرش قسم بده،یا بخون هدیه بده ب حضرت زهرا یا حضرت زینب

کاری ب خواب و اینا نداشته باش،بسپر بخودشون و بیخیال باش،خودشون ی مردی قسمتت میکنن ک باورت نشه،فقط ناامید نشو و دلت نلرزه

ببین ذکر توسل نمیگم،یا یاسین ک میخونی خانم ام البنین هدیه بده یا بخود آقا ،اخر هردو ب مادرش قسم بده ...

چشم عزیزم. ممنون از راهنمایی اتون. برام دعا کنید لطفا. از این تنهایی میترسم دلم نمیخاد از راه سالم به در بشم

پارسال ی جا رفتم حرفایی زدن که با گریه اومدم بیرون. ی موردم معرفی نکردن

وای یه دفعه یه واسطه زنگ زد خونمون 

پسره شغلش مد نظرمون نبود

حالا من نمیگم چه شغلی

چون بابام گفت تو این صنف ادم های قالتاقی ان 

بعد به ما گفت باید همینو قبول کنید چون سن دخترت بالاست

فکر کن ببین چه بی شعور هایی واسطه ازدواج میشن

حالم ازش بهم خورد🤮

💍♥ i said yes 

وای یه دفعه یه واسطه زنگ زد خونمون پسره شغلش مد نظرمون نبودحالا من نمیگم چه شغلیچون بابام گفت تو این ...

من چند وقت پیش ی آقایی بهم زنگ زد میکفت واسطه معرفی کردن ادرس اون جایی را که میگفت تو عمرم نشنیده بودم شرایطمونم که بهم نمیخورد. فکر کنم اجنه هم دفتر ازدواج زدن😄😄

حتما صلاحیت بر اینه راضی باش به رضای خدا بهش اعتماد کن

همه اینا را قبول دارم ولی گاهی واقعا شرایط سخته و تحملش از عهده فرد خارجه. ایکاش انسان حکمت کار خدا را می فهمید. گاهی اوقات بسرم میزنه از این شهر برم ی جای دور. ولی خب شهر دیگه هم سخته انتقالی باید بگیرم. دیگه از اینجا زده شدم میگم شاید این شهر سنگینه

من چند وقت پیش ی آقایی بهم زنگ زد میکفت واسطه معرفی کردن ادرس اون جایی را که میگفت تو عمرم نشنیده بو ...

ببین میدونم شرایطتت سخته

زن عموم همشهری شماست

واقعا فرهنگ تاسف باری دارن

خدا بهم رحم کرد که ازشون دور شدم

💍♥ i said yes 

همه اینا را قبول دارم ولی گاهی واقعا شرایط سخته و تحملش از عهده فرد خارجه. ایکاش انسان حکمت کار خدا ...

نه عزیزم ،میدونم شرایطتت خیلی سخته ،هم انسان نیاز عاطفی داره وهم نیاز جنسی ،وای خوب هر کاری تونستی کردی پس باید بسپرید به خود خدا ،وقتی توکل می‌کنی کار برات راحت تر میشه ،کدوم شهری؟؟؟خودت درآمد داری؟؟؟

نه عزیزم ،میدونم شرایطتت خیلی سخته ،هم انسان نیاز عاطفی داره وهم نیاز جنسی ،وای خوب هر کاری تونستی ک ...

بله عزیزم کارمندم