الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه واقعا توان انجام این جور چیزها را ندارم. اینهمه دختر و پسر راحت ازدواج میکنن اینهمه چله نشینی نداشتن. من به شخصه وقتی چله گرفتم واقعا حالم بدتر میشه
وای یه دفعه یه واسطه زنگ زد خونمون پسره شغلش مد نظرمون نبودحالا من نمیگم چه شغلیچون بابام گفت تو این ...
من چند وقت پیش ی آقایی بهم زنگ زد میکفت واسطه معرفی کردن ادرس اون جایی را که میگفت تو عمرم نشنیده بودم شرایطمونم که بهم نمیخورد. فکر کنم اجنه هم دفتر ازدواج زدن😄😄
حتما صلاحیت بر اینه راضی باش به رضای خدا بهش اعتماد کن
همه اینا را قبول دارم ولی گاهی واقعا شرایط سخته و تحملش از عهده فرد خارجه. ایکاش انسان حکمت کار خدا را می فهمید. گاهی اوقات بسرم میزنه از این شهر برم ی جای دور. ولی خب شهر دیگه هم سخته انتقالی باید بگیرم. دیگه از اینجا زده شدم میگم شاید این شهر سنگینه
همه اینا را قبول دارم ولی گاهی واقعا شرایط سخته و تحملش از عهده فرد خارجه. ایکاش انسان حکمت کار خدا ...
نه عزیزم ،میدونم شرایطتت خیلی سخته ،هم انسان نیاز عاطفی داره وهم نیاز جنسی ،وای خوب هر کاری تونستی کردی پس باید بسپرید به خود خدا ،وقتی توکل میکنی کار برات راحت تر میشه ،کدوم شهری؟؟؟خودت درآمد داری؟؟؟